Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2023 16:16

Παλικαρίσιο “διπλό” στη Νάξο για τους έφηβους της ΑΕ Σαντορίνης κόντρα στον ΑΠΑΣ

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο εφηβικό πρωτάθλημα “Daktylidis Windows” της ΕΣΚ Κυκλάδων η ΑΕ Σαντορίνης. Η θηραϊκή ομάδα επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου 7/10 εκτός έδρας με σκορ 68-70 στην πρεμιέρα απέναντι στον ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια”, κάνοντας έτσι ιδανικό ποδαρικό στον Β’ όμιλο τη φετινή σεζόν.

Οι νεαροί αθλητές του Θοδωρή Μάμμου πήραν μία παλικαρίσια νίκη σε ένα ματς ιδιαίτερα σκληρό και απαιτητικό που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ένα παιχνίδι που καθυστέρησε δύο ώρες (!) να ξεκινήσει, καθώς το πλοίο που μετέφερε τους δύο διαιτητές, οι οποίοι είχαν νωρίτερα παίξει στον αγώνα του εφηβικού στη Μύκονο, καθυστέρησε αδικαιολόγητα να αφιχθεί στο νησί της Αριάδνης εν μέσω κακοκαιρίας.

Παρά την όποια μεγάλη ταλαιπωρία, οι Μανώλης Καλαβρός και Άγγελος Σαμοθράκης με το που πάτησαν το πόδι τους στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξος “Δημήτριος Περιστεράκης” ο αγώνας ξεκίνησε αμέσως, αφού έπρεπε η αποστολή της ΑΕΣ να προλάβει το δικό της καράβι για την επιστροφή στη βάση της. Όπως έχει δηλώσει και παλαιότερα στο “SporCyclades” ο πρόεδρος της ΕΣΚΚ, ο Γιώργος Ονάσογλου: «Ασχολούμαστε με το μπάσκετ στον πιο δύσκολο νομό της Ελλάδος»

apas aes efivoi (2)

Στα τους ματς, οι γηπεδούχοι του Νίκου Κλαδά μπήκαν δυνατά στο παρκέ και κυρίως με προσωπικές ενέργειες προηγήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο με +3 (20-17). Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι που έδειξαν πολύ καλή αγωνιστική εικόνα ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση, πέρασαν μπροστά με το τέλος του ημιχρόνου (35-27).

apas aes efivoi (3)

Οι Ναξιώτες, όμως, δεν τα παράτησαν και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια (63-63) προς το τέλος του παιχνιδιού. Ένα λεπτό, όμως, πριν ακουστεί για τελευταία φορά η κόρνα της γραμματείας η ΑΕΣ “καθάρισε” ουσιαστικά το παιχνίδι. Με πολύ καλές άμυνες και με ευστοχία από την γραμμή του φάουλ κατάφερε να πανηγυρίσει το “διπλό” στη Νάξο και να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα στις αποσκευές της.

apas aes efivoi (4)

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Εμ. Καλαβρός, Άγγ. Σαμοθράκης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-17, 27-35 (ημίχρονο), 47-49, 68-70.

ΑΠΑΣ ΝΑΞΟΥ “ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ” (Νικ. Κλαδάς): Κορακίτης 2, Τριανταφύλλου, Παπανικολάου 19 (3), Διαμανταρής 2, Πετράς, Λεοντάρης, Κιουλάφης, Βερώνης 34 (2), Μαράκης 3 (1), Σκουλάτος, Κουφόπουλος 8 (1), Ορφανός.

ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ (Θοδ. Μάμμος): Κούτουλας, Γεωργιάδης, Ρούσσος Χ. 14, Ζυμβραγουδάκης, Τζέλλος 22 (2), Ράντσι, Ντριτάν 7, Ρούσσος Α. 4, Φύτρος Η. 23 (2), Φλέσσας, Ιλάσκου, Βαζαίος.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares