Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 16:36

Με “όπλο” του την τρίαινα ο Ποσειδώνας Σαντορίνης κατεβαίνει στο ανδρικό και το γυναικείο της ΕΣΚ Κυκλάδων

Σύμφωνα με τη μυθολογία, ο Ποσειδώνας ήταν ένας από τους κύριους Ολύμπιους Θεούς, ο υπέρτατος Θεός των υδάτων και κατ’ επέκταση της θάλασσας…

Στη σημερινή εποχή ένας νέος Ποσειδώνας αναμένεται να κάνει σύντομα την εμφάνισή του στα δρώμενα των μπασκετικών Κυκλάδων, αφού εδώ και λίγες ημέρες το νέο σωματείο του νησιού της Σαντορίνης, ο “Ποσειδώνας Σαντορίνης” είναι κι επίσημα μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ενώ και η ΕΣΚ Κυκλάδων με τη σειρά της ενέκρινε την ένταξή του στη δύναμή της.

Ακόμη μία απόλυτη επιβεβαίωση του “SportCyclades”, που από τις 5 Ιουλίου είχε δημοσιεύσει την εν λόγω είδηση και είχε προκαλέσει αντιδράσεις…

thumbnail poseidon Santorinis (1)

Τέλος καλό, όλα καλά για τους διοικούντες τον Ποσειδώνα, οι οποίοι έτρεξαν όλες τις διαδικασίες εν μέσω θερινής σεζόν που στα ελληνικά νησιά όλοι τρέχουν με τις δουλειές τους λόγω του τουρισμού.

Οι άνθρωποι του Ποσειδώνα ήδη δήλωσαν συμμετοχή στο ανδρικό και στο γυναικείο φετινό πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων, δύο τμήματα που θα στελεχωθούν από ντόπιους αθλητές και αθλήτριες.

Σε ό,τι αφορά τους προπονητές που θα ηγούνται των δύο αυτών τμημάτων, στο μεν ανδρικό στην άκρη του πάγκου θα κάθεται ο Σαντορινιός coach Λεωνίδας Δακουτρός, ενώ στο γυναικείο δύο γνώριμοί μας από τον νομό, ο Άρης Αντιμισάρης και ο Παναγιώτης Χατζηαυγουστίδης. Αμφότεροι θα έχουν και το τμήμα των νεάνιδων.

thumbnail poseidon Santorinis (2)

Για τα υπόλοιπα αγωνιστικά τμήματα υποδομής, στον Ποσειδώνα έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με την Μαρία Μίχου, με πλούσια καριέρα σαν παίκτρια μέχρι και πέρυσι έπαιζε Α1 γυναικών στον Εύνικο, για να αναλάβει τις ακαδημίες των αγοριών.

Η συνέχεια επί των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου… Όλοι οι υγιείς σκεπτόμενοι φίλοι του αθλήματος εύχονται στον Ποσειδώνα καλή αρχή και καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares