Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 15:36

Το πρώτο εισιτήριο διαρκείας του μπασκετικού ΑΟ Μυκόνου στον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Γκέλο!

Μπορεί οι υποχρεώσεις της ομάδας μπάσκετ του Α.Ο. Μυκόνου να αργούν ακόμα καθώς το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου, το ενδιαφέρον του κόσμου όμως είναι στο ζενίθ!

Από τη μια η συμμετοχή στην Elite League (σ.σ. στην Α2 δηλαδή) από την άλλη οι εξαιρετικές μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει ως τώρα, έχουν ανεβάσει την προσμονή των φίλων της ομάδας στο κατακόρυφο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι πολλοί φίλαθλοι περνούν από τον επαγγελματικό χώρο του προέδρου της ομάδας Αλέκου Αγγελετάκη και ρωτούν για τα εισιτήρια διαρκείας και το πότε θα είναι διαθέσιμα. Από σήμερα λοιπόν διατίθενται στον κόσμο της ομάδας και αναμένεται να εξαντληθούν σε χρόνο ρεκόρ.

Το πρώτο μάλιστα που δόθηκε μόλις τα παρέλαβε ο ισχυρός άντρας της ομάδας ήταν στον υποψήφιο Δήμαρχο Μυκόνου στις προσεχείς εκλογές Νίκο Γκέλο, Το πήρε στα χέρια του μάλιστα από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΑΟΜ Αλέκο Αγγελετάκη κάνοντας ουσιαστικά... ποδαρικό στις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας για φέτος και ευχόμενος καλή πορεία στην ομάδα!

Στον αγωνιστικό τομέα η ενίσχυση της ομάδα συνεχίζεται και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στον μήνα καθώς ο Α.Ο. Μυκόνου θα αρχίσει την προετοιμασία του εντός του τελευταίου δεκαημέρου του Αυγούστου.

Ο Γιάννης Τζήμας με τους παίκτες του μάλιστα θα "μετακομίσουν" και στο Καρπενήσι (όπως και πέρυσι) προκειμένου να πραγματοποιήσουν απερίσπαστοι το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας, ενώ στη συνέχεια θα δώσουν και αρκετά φιλικά στην Αθήνα προκειμένου η ομάδα να αποκτήσει την καλύτερη δυνατή ομοιογένεια ενόψει της δύσκολης, όπως αναμένεται, φετινής σεζόν!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares