Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 15:44

«Αντίο» από τη Σαντορίνη κι επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον Χάρη Πεταλωτή

Μετά από 13 χρόνια στον πάγκο των θηραϊκών ομάδων του Άτλαντα, του Πανιωνίου και της ΑΕ Σαντορίνης έφτασε το πλήρωμα του χρόνου ώστε ο προπονητής, ο Χάρης Πεταλωτής να βάλει τέλος στη συνεργασία του με την ΑΕΣ, που ήταν και ο τελευταίος του προπονητικός σταθμός στις Κυκλάδες.

petalotis AES 4


Ο ικανότατος τεχνικός δεν θα συνεχίσει από τη νέα σεζόν να κοουτσάρει τους “κυανέρυθρους” στα εκάστοτε πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων, αφού επαγγελματικοί και οικογενειακοί λόγοι τον οδήγησαν να πάρει τον δρόμο της επιστροφής προς την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Θεσσαλονίκη.

petalotis AES 1

Ο ίδιος σε δηλώσεις του στο “SportCyclades” τόνισε πως: «Κρατάω όλες τις όμορφες στιγμές όλων αυτών των χρόνων. Νιώθω ευγνώμων για όλα αυτά που έζησα στη Σαντορίνη και στις Κυκλάδες και σαν εκπαιδευτικός και σαν προπονητής της ΑΕΣ. Τους ευχαριστώ θερμά όλους».

Σε ό,τι αφορά τον νέο σταθμό της προπονητικής του καριέρας ο Πεταλωτής σύμφωνα με πληροφορίες έχει δεχθεί πρόταση συνεργασίας από τον σύλλογο που ανδρώθηκε μπασκετικά, τον ΓΑΣ Κουφαλίων και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

petalotis AES 2

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares