Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 00:19

Τα… κλειδιά στον έμπειρο Θοδωρή Παλαιοχωρίτη ο ΑΟ Πάρου

Σε έναν καταξιωμένο προπονητή στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ, γεγονός που το πιστοποιούν οι πλούσιες εμπειρίες που έχει, έδωσε τα “κλειδιά” o AO Πάρου μετά το διαζύγιο με τον Θοδωρή Καζακίδη.

Ο λόγος για έναν άλλο Θοδωρή… Συγκεκριμένα, τον Θοδωρή Παλαιοχωρίτη!

Ο έμπειρος τεχνικός έχει μακρά προπονητική εμπειρία, με ουκ ολίγες επιτυχίες, τόσο σε ανδρικό επίπεδο (Λαύριο, Φάρος Κερατσινίου, Τρίτωνας, ΓΣ Περάματος, Σαρωνικός, Άγιοι Ανάργυροι, Κερατέα, ΑΕΣΑΦ Κούρος Αναβύσσου, Φοίνικας Καλλίπολης, Παντζιτζιφιακός), όσο και σε γυναικείο (Ιωνικός Νίκαιας, ΓΣ Δραπετσώνας, Φάρος Κερατσινίου, ΑΟ Πρωτέας, Ερμής Περάματος).

Το 2019 ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στον Εθνικό Πειραιώς, ενώ επί σειρά ετών έχει διατελέσει και προπονητής των αναπτυξιακών προγραμμάτων της ΕΟΚ (σε ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο ΑΟ ΠΑΡΟΥ, με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον καταξιωμένο προπονητή Καλαθοσφαίρισης κ. Παλαιοχωρίτη Θοδωρή για την αγωνιστική περίοδο 2023 - 2024.

Ο κ. Παλαιοχωρίτης είναι κάτοχος Α' Κατηγορίας άδειας προπονητή με πολυετή πείρα στα γήπεδα, έχοντας καθίσει στους πάγκους αρκετών ομάδων της Αθήνας, όπως Λαύριο, Φάρος Κερατσινίου, Γ.Σ. Περάματος και άλλες, αναλαμβάνοντας τμήματα από Μίνι έως Αντρικά και Γυναικεία.

Αξιοσημείωτες επιτυχίες του είναι η Άνοδος της Γυναικείας ομάδας του Φάρου Κερατσινίου στην Α' Εθνική Κατηγορία, όπως επίσης ότι στη θητεία του στην ομάδα του Γ.Σ . Περάματος κατόρθωσε σε 3 χρόνια να έχει ισάριθμες Ανόδους Κατηγοριών.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι υπήρξε επί σειρά ετών Περιφερειακός Προπονητής της Ε.Ο.Κ. των Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, όπως επίσης Υπεύθυνος Επιλογής Κοριτσιών και Αγοριών της Ομοσπονδίας στις ηλικίες αυτές, για να πλαισιώσουν τις Εθνικές ομάδες.

Έχει προπονήσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού μπάσκετ όπως ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Κώστας Καιμακόγλου.

Το Δ.Σ. και σύσσωμη η οικογένεια του Α.Ο. Πάρου, καλωσορίζει τον κ. Παλαιοχωρίτη στο νησί μας και είμαστε βέβαιοι πως με την πολυετή εμπειρία του και σε συνεργασία με τους υπόλοιπους προπονητές μας της Καλαθοσφαίρισης και τη Διοίκηση του Συλλόγου μας, θα μπορέσουμε να προσφέρουμε στα παιδιά του νησιού μας, μπασκετικές εμπειρίες που θα τους μείνουν αξέχαστες.

Καλώς όρισες κ. Παλαιοχωρίτη!”

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares