Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 14:30

Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ: στηρίζουμε την πρωτοβουλία της ΑΕ Σαντορίνης για τη δωρεά μυελού των οστών

Μπορεί το «Dappos Summer Class», το εκπαιδευτικό παιδικό camp του Οργανισμού, να μονοπωλεί τους θερινούς μήνες το μεγαλύτερο μέρος της μέρας τους χώρους του Κλειστού Γυμναστηρίου, ωστόσο τα απογεύματα η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης πραγματοποιεί ένα «Basketball Camp», το οποίο ξεπερνά τα στενά αθλητικά πλαίσια.

Το camp της Α.Ε.Σ είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Ανδριανού Αργυρού και πραγματοποιείται στα πλαίσια της ενημέρωσης της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών.

Φυσικά, ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ δεν θα μπορούσε να μη σταθεί δίπλα σε αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινωνικού συνόλου, ώστε να μπορούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάνθρωποί μας να αποκτήσουν περισσότερες ευκαιρίες στη ζωή.

Έτσι, σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα «Σαντορίνη, δίνω ζωή» την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 αμέσως μετά την ολοκλήρωση του «Dappos Summer Class» (15:30) θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο ενημέρωση για αυτή την τόσο σημαντική δράση από την παιδίατρο κ. Καραμολέγκου Πόπη.

Καλούμε όλους τους γονείς των παιδιών που συμμετέχουν στο «Dappos Summer Class», αλλά και όλους τους κατοίκους της Σαντορίνης, να αφιερώσουν λίγα λεπτά για να ενημερωθούν όσον αφορά στη δωρεά μυελού των οστών.

«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για αυτούς που μας χρειάζονται».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares