Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 23:43

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τρεις νέες ομάδες στο νέο πρωτάθλημα της ΕΣΚΚ, Ποσειδώνας Σαντορίνης, Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Τήνου και Παμμηλιακός

Νέα… δεδομένα αναμένεται να δημιουργηθούν στο πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων της αγωνιστικής περιόδου 2023-24, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τρεις νέες ομάδες είναι προ των πυλών!

Πέραν λοιπόν της δεδομένης συμμετοχής των συλλόγων που συμμετείχαν την περυσινή σεζόν – με μοναδική εξαίρεση τον Πλοηγό Αντιπάρου, που δύσκολα θα κατεβάσει ομάδα – σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “SportCyclades” τρεις νέες ομάδες όπως όλα δείχνουν θα προστεθούν στον μπασκετικό χάρτη του νομού!

Προς το παρόν, βέβαια όλα είναι στα πρώτα βήματα και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο χρονικό διάστημα, όμως, είναι σχεδόν βέβαιο ότι το πρωτάθλημα θα έχει περισσότερες ομάδες σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές!!!

Εν αρχή ην…  Ποσειδώνας Σαντορίνης

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τι αναφέρουν οι πληροφορίες μας. Η πρώτη ομάδα που είναι στα… σκαριά, θα ονομάζεται “Ποσειδώνας Σαντορίνης”! Μία νέα ομάδα αποτελούμενη από ανίατους “εραστές” της πορτοκαλί θεάς με υψηλό το αίσθημα μεταλαμπάδευσης των μυστικών του αθλήματος στις νεότερες γενιές του νησιού είναι έτοιμη να δημιουργηθεί στο νησί του ηφαιστείου στελεχωμένη διοικητικά από ενάρετους επιχειρηματίες της Σαντορίνης. Οι διαδικασίες έχουν ξεκινήσει, οι άνθρωποι του νεοσύστατου συλλόγου είναι ήδη στο στάδιο κατάθεσης φάκελου στο Ειρηνοδικείο κι από εκεί να περάσει στα χέρια της ΕΟΚ, όπου με την σειρά της η Ομοσπονδία θα ενημερώσει την ΕΣΚΚ.

Με ξεκάθαρη στόχευση την δημιουργία αγωνιστικών τμημάτων υποδομής και όχι μόνο, που θα υπηρετούν ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό στυλ και με αίσθημα σεβασμού προς όλους τους εμπλεκόμενους (παίκτες, προπονητές, διαιτητές, γραμματείς, φορείς) που θυσιάζουν από τον προσωπικό τους χρόνο για να υπηρετήσουν το άθλημα από κάθε πόστο.

Μάλιστα, στο σταφ της ομάδας θα βρίσκεται και ο Άρης Αντιμισάρης, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ΑΕ Σαντορίνης, ωστόσο άγνωστο παραμένει ακόμη αν ο νεαρός τεχνικός θα συμμετέχει ως προπονητής, ή ως διοικητικό στέλεχος του συλλόγου…

Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Τήνου

Λίγο πιο βόρεια από την Σαντορίνη και συγκεκριμένα στην Τήνο, μία νέα ομάδα κάνει την εμφάνισή της: η “Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Τήνου”. Επικεφαλής είναι ένας παλιός αθλητής του Περιστεριώνα, ο Κώστας Οικονομίδης, ο οποίος έχει ξεκινήσει ενέργειες ώστε να στελεχώσει την ομάδα με νεαρούς αθλητές και νεαρές αθλήτριες του νησιού της Μεγαλόχαρης ώστε να δημιουργηθούν τμήματα υποδομής. Η Ακαδημία φαίνεται πως βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο από τον Ποσειδώνα Σαντορίνης, καθώς ήδη η ΕΟΚ ρώτησε την διοίκηση της ΕΣΚ Κυκλάδων για την γνώμη της σχετικά με το σωματείο…

Ο Παμμηλιακός

Εξήντα ναυτικά μίλια από την Τήνο, στην Μήλο θα συναντήσουμε τον Παμμηλιακό, όπου ο πρόεδρος του συλλόγου, ο Μιχάλης Βαμβακάρης εμφανίζεται “ζεστός” στο επιχείρημα δημιουργίας ομάδας μπάσκετ με τμήμα ανδρικού και εφηβικού. Προπονητής είναι ο Θεσσαλός τεχνικός, ο Γιάννης Τσίμας, ο οποίος παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω έλλειψης μπασκετικής στέγης προσπαθεί να κτίσει ένα αξιόμαχο σύνολο. Μάλιστα, στο νησί των Κυκλάδων ετοιμάζουν αρχές Αυγούστου summer camp με την πολύτιμη βοήθεια του πρώην διεθνή Μήλιου καλαθοσφαιριστή, του Γιώργου Τσιριγωτάκη!

Κινήσεις που δίχως άλλο δείχνουν ότι η αγάπη για το μπάσκετ στις Κυκλάδες είναι μεγάλη και θα πρέπει όλοι όσοι κατέχουν καίρια πόστα, να φροντίσουν να επιλύονται άμεσα τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται…

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares