Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 20:21

Μαρπησσαϊκός-Πλοηγός Αντιπάρου: Συνεργασία και “συμμαχία” για το “αύριο”

Οι ακαδημίες είναι ο τόπος που τα ακατέργαστα διαμαντάκια του ελληνικού μπάσκετ, δουλεύονται και παίρνουν τα πρώτα εφόδια για να προχωρήσουν, να εξελίξουν το ταλέντο τους και να λάμψουν (αν τα καταφέρουν) κάποια στιγμή στο μπασκετικό στερέωμα.

Ο Μαρπησσαϊκός φαίνεται πως κοιτάει στο αύριο κι έχει ως στόχο να δημιουργήσει νέα ταλέντα που θα παίξουν σε πρώτη φάση στην ομάδα και ίσως ανοίξουν ακόμα περισσότερο τα φτερά τους και φτάσουν πολύ ψηλά. Στο πλαίσιο αυτό η ομάδα της Πάρου αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Πλοηγό Αντιπάρου και να ενώσει τις δυνάμεις της μαζί της σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα συνεργασίας με στόχο την άνοδο του μπάσκετ στον νομό των Κυκλάδων.

Αναλυτικά:

“Το ΔΣ του συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με τον Πλοηγό Αντιπάρου για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024 για τα τμήματα καλαθοσφαίρισης.

Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο το μπάσκετ στα νησιά μας , έμφαση θα δοθεί στις ακαδημίες και των δύο ομάδων όπου από εκεί γεννιούνται νέοι αθλητές.

Οι αθλητές-αθλήτριες του Πλοηγού θα αγωνιστούν αυτήν την χρονιά με τα χρώματα του συλλόγου μας, θέλουμε να ευχαριστούμε πολύ το νέο Δ.Σ και την πρόεδρο του Πλοηγού για αυτήν την παραχώρηση και ταυτόχρονη συνεργασία.

Θα ακολουθήσει και συνέντευξη των δύο συλλογών με αναλυτική περιγραφή αυτής της συνεργασίας.”

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares