Δευτέρα, 08 Μαΐου 2023 13:07

Η Τήνος γέμισε για ακόμα μια φορά το Κλειστό Γυμναστήριο για το Final-4

Ένα ακόμη F4 στο Κλειστό της Τήνου έμεινε στην ιστορία για τις συγκινήσεις που προσέφερε και για την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος της Τήνου στις κερκίδες. Για να γίνει όμως πράξη μια πληθώρα ατόμων συνέβαλε ο καθένας με τις δυνάμεις του.

Αναλυτικά:

Ξεκινώντας οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ τόσο στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Αντιπεριφερειάρχη κύριο Γιώργο Λεονταρίτη και στην Έπαρχο Τήνου κυρία Νατάσα Δεληγιάννη - Άσπρου όσο και στον Δήμο Τήνο και το Δήμαρχο κύριο Γιάννη Σιώτο Γιάννης Σιώτος που χρηματοδότησαν ισόποσα το F4 καλύπτοντας τη διαμονή, τη διατροφή και τις μετακινήσεις όλων των φιλοξενούμενων ομάδων.

Ευχαριστούμε τον κύριο Λευτέρη Ψάλτη και την κυρία Δελατόλα Αικατερίνη που προσέφεραν τα νερά του τουρνουά, όπως και το Σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη για τις μπανάνες.
Τα βραβεία του πρώτου σκόρερ και του Mvp μας τα προσέφερε ο κύριος Τάσος Γεωργούλιος Tasos Georgoulios και το Ιατρικό Κέντρο Τήνου και τους ευχαριστούμε.
Ευχαριστούμε τον κύριο Στέλιο Κρητικό Stelios Kritikos Ploros που μας παραχώρησε την κονσόλα του ήχου και το μικρόφωνο.

Τα φώτα που έδωσαν άλλη λάμψη στην απονομή επιμελήθηκε ο κύριος Φωκίωνας Πλυτάς, τον ευχαριστούμε για τον κόπο του.

Ευχαριστούμε τον κύριο Ζαχαρία Νώε Ζαχαρίας Νώε για τα βεγγαλικά - σιντριβάνια που άναψαν την ώρα της στέψης του Πρωταθλητή.

Ο κύριος Γιώργος Μαραγκός ανέλαβε τη διαμονή των διαιτητών του F4 και τον ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία του.

Η κυρία Άννα Σιώτου Anna Siotou μας δώρισε την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα της λαχειοφόρου μας και την ευχαριστούμε.

Κλείνοντας αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βρέθηκαν στην κερκίδα και χειροκρότησαν την προσπάθεια όλων των παιδιών, είμαστε σίγουροι ότι μετά από αυτό το F4 η οικογένεια του Περιστεριώνα μεγάλωσε και απέδειξε ότι ενωμένη μπορεί να φτάσει στην επιτυχία.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares