Τρίτη, 02 Μαΐου 2023 23:15

Στο ΔΑΚ Νάξου “Δημήτριος Περιστεράκης” η προκριματική φάση των κορασίδων

Τις πύλες του για να υποδεχθεί τον πρωταθλητή Κυκλάδων ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια, τους πρωταθλητές Δωδεκανήσου και Κρήτης θα ανοίξει το κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου “Δημήτριος Περιστεράκης”, όπου για πρώτη φορά στον νομό και δη στο νησί της Αριάδνης θα διεξαχθεί η προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος των κορασίδων.

Μία είδηση που ήρθε να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ του “SportCyclades” από την Κυριακή 30 Απριλίου… Στους αγώνες θα συμμετέχουν οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου (θα γίνει γνωστός την Κυριακή στην Κάλυμνο), Κρήτης (το σαββατοκύριακο έχει οριστεί το φάιναλ-φορ) και Κυκλάδων. Η ομάδα της Νάξου θα παίξει στην έδρα της και περιμένει να μάθει τους αντιπάλους της. Στο φάιναλ-φορ της Κρήτης τα ζευγάρια ΟΑ Χανίων- Ανδρογέας Ηρακλείου και ΓΣ Εργοτέλης- Ηρόδοτος, ενώ στο κλειστό γυμναστήριο της Καλύμνου τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι ΓΑΣ Ιάλυσος- Ηρακλής 2000 και ΕΑ Καλύμνου- Κολοσσός Ρόδου.

Σε ό,τι αφορά τα προκριματικά των παίδων όπως είχαμε αναφέρει σε παλαιότερο δημοσίευμα, μπορεί η Τήνος να έχει δείξει ενδιαφέρον για να διεξαχθούν στο νησί της Μεγαλόχαρης οι αγώνες, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει η δεδομένη δυσκολία της μετακίνησης των συλλόγων. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες, ίσως και αύριο Τετάρτη 3/5, οπότε και θα ανακοινωθεί η έδρα που θα παίξει ο Περιστεριώνας κόντρα σε ΓΑΣ Ιάλυσο και Ηράκλειο.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares