Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 23:48

Μεγαλοπρεπής και συγκινητική η εκδήλωση Κοπής Πίτας του Μπασκετικού Πανναξιακού [pics]

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15-2-2023 η εκδήλωση Κοπής Πίτας του Μπασκετικού Πανναξιακού.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Αγίου Νικοδήμου οι οικοδεσπότες, πρόσφεραν σε όλους τους παρευρισκόμενους μια βραδιά απολυτα άρτια οργανωμένη , μια βραδιά συγκίνησης , μια βραδιά χαράς και ελπίδας για το μέλλον του Ιστορικότερου Συλλόγου στο νησί.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας Καλλίνικος, ο τ. Υπουργός και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος κ. Ιωάννης Βρούτσης, η Βουλευτής Κυκλάδων με τη ΝΔ Κα Κατερίνα Μονογιού. ο Βουλευτής Κυκλάδων με τη ΝΔ Κος Φίλιππος Φόρτωμας, η Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων Κα Ευδοκία Κατσάνη, ο Έπαρχος Νάξου Κος Ιωάννης Μαργαρίτης, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Κος Δημήτρης Λιανός, ο Αντιδήμαρχος Κος Ευάγγελος Κατσαράς, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κος Μανώλης Πολυκρέτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κος Λεονάρδος Χατζηανδρέου, ο Πρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟ Κος Γιάννης Πολυχρονάκος, ο Πρόεδρος του ΑΜΣ Φιλωτίου Κος Δημήτρης Καλκάνης και πλήθος κόσμου.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στα παιδιά όλων των Αναπτυξιακών Τμημάτων (Από το Τμήμα Νηπίων μέχρι και το Παιδικό Τμήμα )του Συλλόγου που έδωσαν βροντερό παρών και ξεχωριστό χρώμα και ζωντάνια στην εκδήλωση.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα συγκινητικό βίντεο ιστορικής αναδρομής του Συλλόγου , ακολούθησε η εθιμοτυπική ευλογία της Βασιλόπιτας από το Σεβασμιώτατο Παροναξίας Καλλίνικο ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις στα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς:

  • Ο τ.Πρόεδρος του Πανναξιακού Κος Βασίλης Βαλληνδρας βραβεύτηκε από τον τ.Υπουργό Κο Ιωάννη Βρούτση
  • Η επί σειρά ετών μέλος του ΔΣ του μπασκετικού Πανναξιακού Κα Λήδα Λιακοπούλου βραβεύτηκε από τη Βουλευτή Κα Κατερίνα Μονογιού
  • Ο επί σειρά ετών κριτής καλαθοσφαίρισης Κος Γιάννης Γιοσμάς βραβεύτηκε από τον Βουλευτή Κο Φίλιππο Φόρτωμα
  • Η υπεραθλήτρια του Συλλόγου Ελένη Φάρκωνα από την Αντιπεριφερειάρχη Κα Ευδοκία Κατσάνη
  • Ο τ. Πρόεδρος του Πανναξιακού Κος Μανώλης Βαθρακοκοίλης από τον Έπαρχο Νάξου Κο Γιάννη Μαργαρίτη
  • Η επί σειρά ετών αθλήτρια και μέλος του ΔΣ του μπασκετικού Πανναξιακού Ευαγγελία Κιουλαφή από το Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Κο Δημ΄λητρη Λιανό
  • Ο τ. Πρόεδρος του Πανναξιακού Κος Γιώργος Γεωργακόπουλος από τον Δημοτικο Σύμβουλο Κο Λεονάρδο Χατζηανδρέου
  • Ο τ. Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΝ Κος Νίκος Βαφίας από τον Δημοτικό Σύμβουλο Κο Μανώλη Πολυκρέτη
  • Ο τ. Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΝ Κος Γιώργος Βερώνης από τον Αντιδήμαρχο Κο Ευάγγελο Κατσαρά

Η εκδήλωση σκόρπισε χαμόγελα σε όλους τους παρευρισκόμενους και γέμισε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το Διοικητικό σχήμα του Συλλόγου που δέχτηκε τα συγχαρητήρια όλων για την εξαιρετική βραδιά που διοργάνωσε!

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟΚ: 

Σε μια βραδιά με γιορτινό κλίμα, γεμάτη από έντονα συναισθήματα και συγκινήσεις, με αναφορές στην πολύχρονη ιστορία του Πανναξιακού μας και βραβεύσεις σε κάποιους από τους πολλούς ανθρώπους που έχουν συνδέσει το όνομα τους με την ιστορία του σωματείου μας μέσω της ανιδιοτελής προσφοράς τους, αλλά και σε μια αίθουσα πλημμυρισμένη από παιδικά χαμόγελα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σωματείου μας στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Ιερού ναού του Αγίου Νικοδήμου.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ζαχαροπλαστείο "Σιροπιαστό" για την προσφορά της βασιλόπιτας στο σωματείο μας.
Ευχαριστούμε θερμά τα καταστήματα Marshmello, ηλιαχτίδα, τεχνοργανωση, χαρτί και μολύβι, gurino sports για την παροχή δώρων για τους τυχερούς των τμημάτων μας που τους έπεσε το φλουρί!
Eυχαριστουμε μέσα από την καρδιά μας τον Αιδεσιμολογιώτατο πατέρα Κύλη Κωνσταντίνο για την παραχώρηση και τη φιλοξενία στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Ιερού ναού του Αγίου Νικοδήμου.
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά που μας τίμησαν με την παρουσία τους τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο, καθώς και τους υπόλοιπους ιερείς πατέρες.
Επίσης, τον π. Υπουργό, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και βουλευτή Κυκλάδων κ. Βρούτση Ιωάννη, την βουλευτή Κυκλάδων κ. Μονογιού Κατερίνα, τον βουλευτή Κυκλάδων κ. Φιλίπο Φόρτωμα, την Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών κ Επικοινωνιών Κυκλάδων κ. Κατσάνη Ευδοκία, τον Έπαρχο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων κ. Μαργαρίτη Ιωάννη, τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Λιανό Δημήτρη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μαυρομάτη Φώτιο, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Νάξου κ. Κατσαρά Ευάγγελο, τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Νάξου κ. Χατζηανδρέου Λεονάρδο, τους δημοτικούς συμβούλους κ. Πολυκρέτη Μανώλη, κ. Πιταρά Αντώνη, κ. Κορακίτη Μανώλη, κ. Μαράκη Ιωάννη, κ. Μανδηλαρά Γεώργιο, τον πρόεδρο της ΕΣΚ Κυκλάδων κ. Ονασογλου Γεώργιο, τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας και της ορθοπαιδικής κλινικής του νοσοκομείου Νάξου κ. Ραπτάκη Βασίλειο, τον πρόεδρο του σωματείου του Πανναξιακού Α.Ο. και υποψήφιο Βουλευτή, κ. Πολυχρονάκο Ιωάννη, τον Πρόεδρο του σωματείου του ΑΜΣ Φιλωτίου κ. Καλκάνη Δημήτρη και τον γενικό γραμματέα του εμποροεπαγγελματικου συλλόγου κ. Πολυκρέτη Ευστάθιο.
Ευχαριστούμε επίσης όλους τους φίλους του σωματείου, τους γονείς και τους αθλητές του συλλόγου μας που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση του Πανναξιακού μας!
Κλείνοντας ανανεώνουμε το ραντεβού μας αύριο Τσικνοπέμτη στον αποκριάτικο χορό που διοργανώνει η ομάδα μας από τις 15:00 το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ στην ταβέρνα "Η Γοργόνα" στην Αγία Άννα με ζωντανή μουσική για ένα νησιωτικό ξεφάντωμα όπως εμείς οι νησιώτες ξέρουμε!

 

Φωτογραφίες: 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares