Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2022 19:49

Ο δικός του.... Πολίτης επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του

Στο σπίτι του που δεν είναι άλλο από τον Πανναξιακό επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια ο Παναγιώτης Πολίτης.

Ο Παναγιώτης Πολίτης που είχε αποχωρήσει πριν τέσσερα χρόνια, λόγω της διάλυσης του τμήματος αγωνίστηκε τα τέσσερα τελευταία χρόνια στον ΑΠΑΣ, γνωρίζοντας μεγάλες επιτυχίες.

Πλέον, μετά την σπουδαία δουλειά που γίνεται στον σύλλογο, ο ίδιος δεν θα μπορούσε να λείψει από την οικογένεια που λέγεται Πανναξιακός.

Η εμπειρία, το ταλέντο και η αγάπη προς τον σύλλογο να καθιστούν σημαντικό κρίκο στην μεγάλη προσπάθεια που θα κάνει ο σύλλογος για παραμονή στην κατηγορία.

Ο Πολίτης αποτελεί την δεύτερη μεταγραφή του Πανναξιακού για τον Ιανουάριο, καθώς λίγο νωρίτερα ανακοινώθηκε και η απόκτηση του Σωκράτη Ψαρόπουλου

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού:

Με χαρά καλωσορίζουμε και υποδεχόμαστε πίσω στην οικογένεια του Πανναξιακού μας ένα δικό μας παιδί, τον Παναγιώτη Πολίτη.

Ο Παναγιώτης που ανδρώθηκε μπασκετικά στους κόλπους του Συλλόγου μας, έχει αγωνιστεί την περίοδο 2066-2007 στον ΑΓΟ Ρεθύμνου και από το 2018 μέχρι το 2022 στον ΑΠΑΣ "Τα Φανάρια".

Ο Ναξιώτης Γκαρντ, έχοντας μεγάλη εμπειρία στη Γ' Εθνική, αλλά και παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα μας για να πετύχει τους στόχους της.

Ευχόμαστε στον Παναγιώτη υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.

Παναγιώτη, καλώς όρισες πίσω στο σπίτι σου!

Η πρώτη δήλωση του Παναγιώτη Πολίτη μετά την επιστροφή του:

Μεγάλη η χαρά και η τύχη μου, που μου δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψω στην ομάδα που μεγάλωσα και αγωνίστηκα τα περισσότερα χρόνια της μπασκετικής μου πορείας. Θα δώσω και εγώ, όπως όλοι, ότι μπορώ περισσότερο για να πετύχει η ομάδα το στόχο της και να παραμείνει στη κατηγορία! Καλή χρονιά σε όλους.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares