Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 18:14

Ρουμελιώτης: «Δύσκολο και σημαντικό για εμάς το παιχνίδι με την Αχαγια»

Ο κοουτς του ΑΠΑΣ Κος Κώστας Ρουμελιώτης σε δηλώσεις του αποκλειστικά στο Sportcyclades τόνισε ότι το αυριανό παιχνίδι με την Αχαγια (εξ αναβολής παιχνίδι στα πλαίσια της 5ης Αγωνιστικής ) είναι το πιο δύσκολο και σημαντικο παιχνίδι για την ομάδα του.

Ακόμη κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερό παρών και να βοηθήσει τους παίχτες του να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη που θα επιτρέψει στον ΑΠΑΣ να σκαρφαλώσει στα ψηλά στρώματα του Βαθμολογικού πίνακα .

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου Κοουτς:

 " Έχουμε μπροστά μας άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι, με μια σκληροτράχηλη ομάδα, με πολλά δυνατά και ψηλά κορμιά. Η Αχαγιά βρίσκεται σε ανοδική πορεία και το επιβεβαίωσε με την άνετη νίκη της με το Παγκράτι. Εμείς αντιμετωπίζουμε τα γνωστά προβλήματα, μην επαναλαμβάνομαι συνεχώς και θα χρειαστεί άλλη μια υπερβατική προσπάθεια από τα παιδιά. Το Σάββατο στις 14.30 μμ έχουμε ανάγκη την παρουσία των φιλάθλων μας πιο πολύ από ποτέ! Για πολλούς και διαφορετικούς λόγους είναι το πιο δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι μέχρι σήμερα. Η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο της, αξίζουν τα παιδιά να αγωνιστούν σε μια πραγματική έδρα.

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares