Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012 15:00

Μπάσκετ: ''Επιτυχία για τους Κυκλαδίτες Διαιτητές''.

MPASKET

Μεγάλη επιτυχία για τον Σύνδεσμο Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων στα φετινά Προστάζ της ΟΔΚΕ στο Κιλκίς για την αξιολόγηση διαιτητών για τις Εθνικές Κατηγορίες (Γ' Εθνική).

Μετά από τον "Παπαδημητρόπουλο Κων/νο" (Σαντορίνη) πρώτα επιτυχόντα αξιολογημένο Γ' Εθνικό Διαιτητή το 2010 στις Κυκλάδες στα Προστάζ της Πάτρας και το " Μαρουδιά Ιάκωβο " (Σύρο) το 2011 στα Προστάζ του Πειραιά.

Διπλοί η χαρά και η επιτυχία για τις Κυκλάδες φέτος στα Προστάζ αξιολόγησης Διαιτητών Εθνικών Κατηγοριών 2012 της ΟΔΚΕ που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη του Κιλκίς .

Άλλοι δύο διαιτητές μας που διαγωνίστηκαν Παννελλαδικά ανάμεσα σε 70 Διαιτητές στα  φετινά Προστάζ του Κιλκίς προστέθηκαν τα ονοματά τους στις λίστες της ΟΔΚΕ και τις Γ΄Εθνικής Κατηγορίας με απόλυτη επιτυχιά στα γραπτά και φυσικά τεστ ανάμεσα σε 23 επιτυχόντες Διαιτητές, του " Παναγιώτη Ισιγώνη " (Πάρο) και του " Ηπιώτη Γεώργιο " (Σύρο) .

Αξίζουν Πολλά Συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά γιατί είδαν οι κόποι τους , ο ιδρώτας τους , το μεράκι τους και η αγάπη τους για το άθλημα του Μπάσκετ μέσα από την διαιτησία και όχι με μέσα από τις ποιό ευνοικές συνθήκες να το τονίσουμε αυτό να ανταμείβεται με το καλύτερο τρόπο.

Ο Ισιγώνης και ο Ηπιώτης θα συμμετέχουν επίσης και στο 30 ο Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Διαιτησίας 2012 για τους αξιολογημένους Διαιτητές Εθνικών Κατηγοριών που θα πραγματοποιηθούν στις 28-29-30 Σεπτεμβρίου στην Ερέτρια Εύβοιας.

Το επίπεδο Διαιτησίας του Μπάσκετ στις Κυκλάδες δείχνει να έχει κάνει μεγάλα άλματα  τα τελευταία 3 χρόνια και αυτό αποδεικνύεται με τις επιτυχημένες αξιολογήσεις κάθε χρόνο στις Εξετάσεις της ΟΔΚΕ για της Εθνικές Κατηγορίες δικό μας Διαιτητών .

Ο Συνδέσμος Ερασιτεχνών  Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων και ο Προεδρός της ο κ. Ιωάννης Γούτσικας μπορούν να υπερυφανεύονται για τους  4 (τέσσερις) επιτυχόντες αξιολογημένους Διαιτητές Γ' Εθνικής Κατηγορίας και να μην έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους μεγάλους και ποιό οργανωμένους Συνδέσμους Παννελλαδικά.

Η σπουδαία δουλεία που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στο χώρο της Διαιτησίας του Μπάσκετ στις Κυκλάδες μας έχουν αρχίσει και βγάζουν καρπούς. 

Πιστεύουμε και είμαστε σχεδόν σίγουρη ότι ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά που κάνει και θα φέρει ακόμα ποιό πολλά παιδιά κοντά στον  χώρο που λέγετε  " Διαιτησιά του Μπάσκετ " με περισσότερες επιτυχίες και αξιολογημένους Εθνικούς Διαιτητές γραμμένα τα ονάματα τους στις λίστες της ΟΔΚΕ!!!!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares