Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2022 10:49

ΕΣΚΚ: Άμυνα και τρίποντα έδωσαν τη νίκη στους έφηβους του ΑΠΑΣ Νάξου κόντρα στον ΑΟ Πάρου

Το αήττητο σερί τους διεύρυναν στην Πάρο την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου το βράδυ οι έφηβοι του ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια”. Η ομάδα του νησιού της Αριάδνης επικράτησε με σκορ 53-79 στο κλειστό της Μάρπησσας του γηπεδούχου ΑΟΠ και πήρε το τέταρτο της ροζ φύλλο αγώνα τη φετινή αγωνιστική περίοδο παραμένοντας στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Β’ ομίλου της ΕΣΚ Κυκλάδων.

AOP FANARIA EFHVOI 4

Οι Παριανοί από την άλλη πλευρά γνώρισαν την τρίτη ήττα τους για φέτος, έφτασαν τους πέντε βαθμούς και ισοβαθμούν στη 2η θέση με την ΑΕ Σαντορίνης που η προγραμματισμένη εκτός έδρας αναμέτρησή της για την Κυριακή (6/2) με αντίπαλο τον Πλοηγό Αντιπάρου αναβλήθηκε.

Παρά τις απουσίες που είχε και με… όπλο την ευστοχία έξω από την γραμμή των 6μ.75εκ., ευστόχησαν σε συνολικά 9 τρίποντα έναντι τριών των αντιπάλων τους, οι νεαροί αθλητές του Μιχάλη Βερβαινιώτη κατάφεραν μετά το ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο (12-16) να ξεφύγουν στο σκορ και με εξαιρετική κυκλοφορία στην επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα να βρίσκουν πάντα ελεύθερο σουτ έφτασαν την διαφορά σε διψήφια νούμερα στη δεύτερη περίοδο.

AOP FANARIA EFHVOI 1

Το μαχητικό, αλλά και συνάμα νεανικό σύνολο του Θοδωρή Καζακίδη, το οποίο στελεχώνουν παίκτες κυρίως από το παιδικό τμήμα, δεν ήταν πολύ καλό στον αμυντικό τομέα. Στην επίθεση οι “κυανόλευκοι” δεν είχαν την απαιτούμενη υπομονή με τον Γιάννη Αλιπράντη να… τραβάει μόνος του το κουπί στο σκοράρισμα, ενώ η κούραση πρόδωσε τον νεαρό αθλητή μετά το 35ο λεπτό.

Προς το τέλος της αναμέτρησης, οι δύο προπονητές έριξαν στο παρκέ τους πιο μικρούς παίκτες σε ηλικία αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες από τέτοια παιχνίδια.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σαμοθράκης, Καλαβρός.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-16, 28-42 (ημίχρονο), 43-61, 53-79.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Θοδ. Καζακίδης): Ευαγγέλου, Αλιπράντης 23, Μπιλίρης, Λυμαράκης 3 (1), Σιφναίος, Ανδρεάδης 5, Θωμόπουλος Αλ. 10 (2), Θωμόπουλος Αχ., Σκιαδάς, Βλάσι 12, Τριβυζάς.

ΑΠΑΣ ΝΑΞΟΥ “ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ” (Μιχ. Βερβαινιώτης): Χιλάι 18 (4), Παπανικολάου Θ., Παπανικολάου Προμ. 5, Πετράς, Κούρτης 13 (1), Σεϊντίνι 22 (1), Γκολφής 2, Λιανόπουλος 15 (3), Μανδηλαράς 4, Φραγκίσκος.

AOP FANARIA EFHVOI

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares