Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 20:44

Παναγιώτης Αθανασιάδης: Νιώθω ευλογημένος, φεύγω από το νησί της Αριάδνης γεμάτος με όμορφες αναμνήσεις [vid]

«Δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας, μόνο κάποιες στιγμές χωρισμού…». Οι στίχοι του τραγουδιού του Γιώργου Τσαλίκη φαίνεται πως ταιριάζουν γάντι στην περίπτωση του Παναγιώτη Αθανασιάδη και του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”.

Έπειτα από δύο χρόνια, 10 μήνες, μία εβδομάδα και δύο ημέρες από την ημέρα που έκανε την εμφάνισή του στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου “Δημήτριος Περιστεράκης” στον Αγιασμό των τμημάτων της ομάδας της Νάξου και στην παρουσίαση του Γιάννη Γιαννούλη και των υπόλοιπων μεταγραφών της ανδρικής ομάδας, ο Κατερινιώτης τεχνικός με …βαριά καρδιά και ανάμεικτα συναισθήματα αφήνει το νησί της Αριάδνης για την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κατερίνη.

Μία είδηση που ήξερε εδώ και αρκετό καιρό το “SportCyclades”, αλλά σεβόμενο για ακόμη μία φορά πρόσωπα και καταστάσεις δεν δημοσίευσε για να μην προκαλέσει αναστάτωση στις τάξεις της ομάδας, επιβεβαίωσε εμφανώς συγκινημένος ο ίδιος ο Αθανασιάδης μετά το τέλος του τελικού του πρωταθλήματος εφήβων.

«Από το 2013 είχα ζητήσει να μεταταγώ από εκπαιδευτικός του Υπουργείου Παιδείας να γίνω διοικητικός για να μπορέσω να πάω στον τόπο μου, στην Κατερίνη. Αυτή η μετάταξη ήρθε ακριβώς πριν από τρεις ημέρες. Αύριο (σ.σ. Κυριακή) πρέπει να φύγω και τη Δευτέρα (2/8) να παρουσιαστώ στην καινούργια μου δουλειά. Φεύγω με συναισθήματα ανάμεικτα, γιατί δεν θέλω να φύγω από τη Νάξο. Κι εγώ και η οικογένειά μου περάσαμε τρία χρόνια φανταστικά. Δεν μπορούσε ποτέ να φανταστώ ότι ερχόμενος στο νησί της Αριάδνης ότι θα βρω τον φωτεινό δρόμο. Πρέπει όμως να κοιτάξω και την οικογένεια. Η ζωή συνεχίζεται. Φεύγω αγαπώντας όλους τους Ναξιώτες. Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ μου τη Νάξο και θέλω να πω ένα μεγάλο αντίο σε αυτή την ομαδάρα τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”. Νιώθω ευλογημένος που ήμουν μέλος αυτής της πορείας. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους παράγοντες που με εμπιστεύτηκαν και τα παιδιά που με αγάπησαν. Ευχαριστώ πάρα πολύ κι εσάς, για το σημαντικό έργο που κάνετε σε μία δύσκολη μπασκετική περιοχή των Κυκλάδων, που προβάλλεται το άθλημα συνέχεια και προπάντων το αγαπάτε».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που “τρέχει” Ο Αθανασιάδης που αφήνει τη Νάξο ως πρωταθλητής παίδων την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ως πρωταθλητής εφήβων την φετινή και 3ος φέτος στις κορασίδες, ενδέχεται να είναι εκείνος που θα …κατεβάσει την ομάδα στον Γ’ όμιλο της προκριματικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων που θα διεξαχθεί από 18 έως 22 Αυγούστου στην Αθήνα. Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν από την επόμενη εβδομάδα που θα παρουσιαστεί στη νέα του υπηρεσία.

Εμείς, στο “SportCyclades” του ευχόμαστε καλή υγεία, καλή επιτυχία και εις το επανιδείν!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares