Σάββατο, 28 Απριλίου 2012 19:51

Πρόκριση θρίλερ στο τέλος για Φανάρια

andron fanaria-ermoupoli-28-4-2012-1

Αν και τα Φανάρια είχαν το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του ματς, στην τελευταία περίοδο λίγο έλειψε να χάσουν την πρόκριση από τους ψυχομένους πιτσιρικάδες του Ανδρέα Μαύρου.

Η ομάδα της Νάξου στις τρεις πρώτες περιόδους επικράτησε σχετικά εύκολα με: 18-11 (1η ), 34-28 (2η ) και 58-41(3η ), διαμορφώνοντας έτσι προϋποθέσεις πρόκρισης σχετικά νωρίς.

Όμως κάπου εκεί και κατά την διάρκεια της 4ης περιόδου και μετά την έξοδο από το παιχνίδι των Ματσούκας και Φιλιππουπολίτης με πέντε (5) φάουλ, οι παίχτες της Ερμούπολης έκαναν το μεγάλο come back και με ένα πολύ δυνατό σερί, λίγο πριν την λήξη έφτασαν στον πόντο τα Φανάρια, τα οποία στην 4η περίοδο πέτυχαν μόλις έξι πόντους, σε αντίθεση με την Ερμούπολη που έκανε ένα εντυπωσιακό 21-6 με κύριο πρωταγωνιστή τον Ρούσσο.

Το σερί όμως αυτό της Ερμούπολης δεν στάθηκε ικανό να της χαρίσει τη νίκη αφού στο τέλος πλήρωσε και πάλι την μεγάλη ολιγωρία, που είχε σε όλο το παιχνίδι κάτω από το καλάθι και τελικά η εμπειρία των παιχτών των Φαναριών επικράτησε της φρεσκάδας αυτών της Ερμούπολης με το τελικό 64-62 να είναι το τελικό σκορ στο ταμπλό του Δημήτριος Περιστεράκης της Νάξου μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού του final four.

Πρωταγωνιστές για τα Φανάρια οι Αδελφοί Χάρου, οι οποίοι για άλλοι μια φορά ξεδίπλωσαν την μπασκετική τους αξία στο παρκέ. Για τα Φανάρια στις τρεις πρώτες περιόδους θα λέγαμε ότι δεν υπήρχαν υστερούντες αφού η απόδοση της ομάδας αρκετές φορές ξεσήκωσε τους περίπου 250 θεατές που παρακολούθησαν αυτό το ματς.

Από την πλευρά της Ερμούπολης ξεχώρισε ο Ρούσσος με τον Τζώρτζη , ενώ άριστες εντυπώσεις άφησε το σύνολο της ομάδας, που αποτελείτε κυρίως από μικρούς παίχτες, οι οποίοι δείχνουν ότι το μέλλον σίγουρα τους ανήκει.

Ακολουθεί ο Δεύτερος Ημιτελικός μεταξύ του Άρη Σύρου και του Πανναξιακού, ο οποίος θα βγάλει και το ζευγάρι του μεγάλου τελικού.

Συνθέσεις

Φανάρια: Φιλιππουπολίτης, Χουζούρης, Κώτσος, Τόλης, Μανδηλαράς, Ονάσογλου, Μανιός, Χάρος Ν., Βαλέττας, Χάρος Σ., Ματσούκας, Παπακωνσταντής.


Ερμούπολη: Οικονομίδης, Βαβίτσας, Λεμπέσης, Κρητικός, Χαλήμ, Καραμολέγκος, Ντουρλάρης, Παπαδόπουλος, Ρούσσος, Αλεξανδρής, Τζώρτζης, Παπαφωτίου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares