Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012 00:34

Πρωταθλητής στους εφήβους και πάλι η Ερμούπολη

 efivoi-ermoupoli-prota8lites-2011-2012

Πριν λίγο διεξήχθη ο  τελικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ-ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ για το πρωτάθλημα των εφήβων του νομού Κυκλάδων.

Οι δύο αυτές ομάδες βρέθηκαν για τρίτη φορά αντιμέτωπες την φετινή χρονιά, αυτήν την φορά όμως για τον τελικό του πρωταθλήματος μιας και οι δύο ομάδες του δεύτερου ομίλου παραιτήθηκαν από του αγώνες .Και τις δυο προηγούμενες φορές η ομάδα της Ερμούπολης είχε νικήσει έτσι και σήμερα κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 66-63.

Αγωνιστικά η ομάδα της Τήνου μπήκε δυναμικά στο πρώτο δεκάλεπτο και κατάφερε να προηγηθεί με 14-18 σε ένα δεκάλεπτο που έγιναν και τα περισσότερα φάουλ. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Περιστεριώνα συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό αλλά δυο λεπτά πριν το τέλος της περιόδου δύο τρίποντα ένα από τον Κρητικό και ένα από τον Ντούρλαρη σε συνδυασμό με το καλάθι φάουλ του Λεμπέση έφεραν τα πάνω κάτω και η ομάδα της Ερμούπολης κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με σκορ 33-29.

efivoi-ermoupoli-peristerionas-12-4-2012

Στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν η σειρά της ομάδας του Αντρέα Μαύρου να μπει δυναμικά στον αγώνα και να προηγηθεί ακόμα και με 14 πόντους. Τα πολλά λάθη από πλευράς Ερμούπολης στο τέλος του δεκαλέπτου και οι σωστές αντεπιθέσεις από πλευράς Τήνου μείωσαν την διαφορά στους 6 πόντους. Σκορ του τρίτου δεκάλεπτου 49-43. Στο τέταρτο δεκάλεπτο έγιναν πολλά φάουλ για την ομάδα του Περιστεριώνα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αποβληθούν τρεις βασικοί παίχτες ο Αλικάρης Πέτρος, ο Κοκαβέτσι Σερτζιο και ο Νούνκα Ηλίας. Όμως οι παίχτες του Αντώνη Βιδάλη δεν τα έβαλαν κάτω και πίεζαν την ομάδα της Ερμούπολης με αποτέλεσμα να αποβληθεί με 5 φάουλ ο Μπραχιμαϊ.Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν και τα ποίο δραματικά και αυτό γιατί η ομάδα της Σύρου ενώ είχε το προβάδισμα με 6 πόντους έκανε και πάλι λάθη με αποτέλεσμα η Τήνος να μειώσει στους τρεις πόντους. Όμως για καλή τύχη των Συριανών έγιναν βήματα από την ομάδα της Τήνου και έτσι νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ.paros-vacations-1

MVP του αγώνα ήταν ο Νούνκα Ηλίας που σημείωσε 25 πόντους αλλά και οι Κρητικος,Λεμπέσης και Κοκαβετσης που σημείωσαν απο 15.Συγχαρητήριά και στις δύο ομάδες.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ

14-18

19-11

16-14

17-20

Α.Ο.ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (ΜΑΥΡΟΣ) ΑΛΜΠΑΝΗΣ, ΚΙΑΤΟ Ν. ΤΖΩΡΤΖΗΣ Σ. ΚΡΗΤΙΚΟΣ (15) ΜΠΡΑΧΙΜΑΊ(6), ΚΩΤΣΟ(8), ΝΤΟΥΡΛΑΡΗΣ(7)

ΠΑΠΑΔΟΠΥΛΟΣ(7), ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ(6), ΚΙΑΤΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ(2), ΛΕΜΠΕΣΗΣ(15)

ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (ΒΙΔΑΛΗΣ) ΚΟΚΑΒΕΤΣΗ(15), ΦΑΝΕΡΟΣ(4) ΑΠΕΡΓΗΣ Α, ΑΛΙΚΑΡΗΣ Γ (10), ΑΠΕΡΓΗΣ Ν, ΓΚΕΡΚΟ (8)

ΝΟΥΝΚΑ (25), ΒΕΛΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΖΑΝΟΥΛΙΝΟΣ, ΑΛΙΚΑΡΗΣ Π, ΠΛΥΤΑΣ Ν (2)

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares