Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012 09:34

Α.Ο. Ερμούπολης - Ατλαντας (κορασιδων)

korasides ermoupoli-atlantas 1

Η δεύτερη ομάδα που παίρνει το εισιτήριο για το Final 4 των κορασίδων είναι η ομάδα της ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ που κατάφερε να νικήσει την ομάδα του ΑΤΛΑΝΤΑ 78-56.

Η ομάδα της Σύρου στις τρείς φορές που έχει βρεθεί απέναντι σε ομάδα της Σαντορίνης έχει καταφέρει να επικρατήσει και τις τρεις...

Η ομάδα του Αντρέα Μαύρου έπαιξε καταπληκτικά σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες που έχει δώσει για την φετινή χρόνια. Στα δυο πρώτα δεκάλεπτα η ομάδα της Σύρου έβαλε σταθερά 20 πόντους με την Αθηνά Ντούρλαρη να σημειώνει 3 στα 3 τρίποντα. Απο την άλλη η ομάδα της Σαντορίνης έδειχνε να τα έχει χαμένα και να μην μπορεί να αντισταθεί σε κανένα σημείο του αγώνα και έτσι η ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ 43-19.

Στο τρίτο δεκάλεπτο και οι δυο ομάδες ήταν πολύ άστοχες με αποτέλεσμα να σημειώσουν λίγα καλάθια. Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο και οι δυο ομάδες έπαιξαν πολύ καλά όμως η ομάδα της Σύρου κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Πολλή καλές για την ομάδα της Σύρου ήταν η Νομικού, Ρηγουτσου Μ και Ντούρλαρη και για την ομάδα της Σαντορίνης Παπαγεωργίου και Κωτστογλου.

ΜVP του αγώνα η μικρή αθλήτρια του ΑΤΛΑΝΤΑ Κωστόγλου η οποία έκανε τα πάντα μέσα στην διάρκεια του αγώνα για τη ομάδα της Σαντορίνης.

Σε δηλώσεις του Αντρέα Μαύρου πριν την έναρξη του αγώνα, για το sportcyclades, Είναι ένας αγώνας που  δεν ξέρεις το αποτέλεσμα και αυτό γιατί σε αυτές τις ηλικίες δεν ξέρεις σε τι ψυχολογική κατάστασή θα βρίσκονται οι αθλήτριες.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ

23-6

20-13

10-12

25-25

 

Α.Ο. Ερμούπολης: (ΜΑΥΡΟΣ) ΚΟΡΟΡΟΥ, ΝΤΟΥΡΛΑΡΗ, ΡΗΓΟΥΤΣΟΥ, ΝΟΜΙΚΟΥ, ΡΗΓΟΥΤΣΟΥ Α, ΠΑΧΥΛΗ, ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗ, ΒΟΥΡΔΟΥΓΙΑΝΝΗ, ΤΖΑΒΑΡΑ, ΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΑΛΑΝΟΥ

ΑΤΛΑΝΤΑΣ: (ΑΞΙΩΤΗΣ) ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ, ΜΠΑΛΗ, ΖΗΛΕΛΙΔΗ, ΓΚΟΤΣΗ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΡΟΥΣΣΟΥ, ΤΟΣΟΥΝΙΔΗ, ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ, ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares