Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020 11:25

Με σακούλες σκουπιδιών καλυμμένες οι στεφάνες στα ανοιχτά γήπεδα του Γαλατσίου

Τα μέτρα πρόληψης που έχουν παρθεί από την ελληνική κυβέρνηση για την αποτροπή της ραγδαίας εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας έχουν οδηγήσει άπαντες σε κατ’ οίκον απομόνωση. Κάθε αθλητική δραστηριότητα έχει διακοπεί, το ίδιο και οι προπονήσεις.

Όπως πολλοί δήμοι της χώρας μας, έτσι κι ο δήμος Γαλατσίου, περιοχή που ζουν πολλοί Ναξιώτες, λόγω των περιοριστικών μέτρων που ανακοινώθηκαν για τον περιορισμό και την καταπολέμηση του κορονοϊού, αποφάσισε να κλείσει όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του, αλλά να αφήσει ανοιχτό το Άλσος Βεΐκου για περίπατο, ή ατομική άθληση.

Απογοητευτική ωστόσο είναι η εικόνα που συναντάει ο επισκέπτης. Από τα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ που βρίσκονται στον χώρο δεν θα μπορούσαν να απομακρύνουν τις μπασκέτες κι έτσι αφαίρεσαν από τις στεφάνες τα διχτάκια και παράλληλα τις κάλυψαν με σακούλες σκουπιδιών.

Απόδειξη η φωτογραφία του εφόρου του τμήματος μπάσκετ του ΑΟ Γαλατσίου, του Δημήτρη Ανδριτσογιάννη που δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στα social media

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares