Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2012 18:50

Νικη Άτλαντα με τα Φαναρια στο παιδικο (ΔΑΠΠΟΣ)

paides-atlantas-fanaria-5-2-2012
Στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ το Σαββάτο 04/02/12 στις 17:00 η ομάδα του Άτλαντα υποδέχτηκε την ομάδα της Νάξου ΑΠΑΣ ΤΑ Φανάρια στην κατηγορία του Παιδικού στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της ΕΣΚΚ.

Η ομάδα του Άτλαντα μπήκε ποίο δυνατά στο παιχνίδι από τα παιδιά της Νάξου, με καλή άμυνα περιόρισε τους αντιπάλους της στην 1η περίοδο να δεχτεί μόλις 3 πόντους και στην επίθεση του να βάζει τα καλάθια ,πήρε αέρα διαφορά με 20 - 03.
Στην 2η περίοδο δεν άλλαξε κάτι όσο αφορά το αγωνιστικό προφίλ των 2 ομάδων ο Άτλαντας έπαιζε καλύτερα από τα Φανάρια έβαλε 14 πόντους έναντι μόλις 2 πόντων τα Φανάρια και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενος Άτλαντας - Απας Τα Φανάρια 34 - 05.
Ξεκινάει η 3η περίοδος με τα παιδιά του Χάρου Νικόλαου (ΦΑΝΑΡΙΑ) να προσπαθούν να μειώσουν κάπως την διαφορά που έχει πάρει ο Άτλαντας αλλά η σκληρή άμυνα από τα παιδιά του Κώστα Αξιώτη δεν επιτρέπουν πολλά πράγματα στους αντιπάλους τους και τελειώνουν την περίοδο με το σκορ στο 50 - 13.
Η 4η περίοδος η ομάδα του Άτλαντα χαλάρωσε την άμυνα της, μιας και η διαφορά ήταν μεγάλη υπέρ της και δεν υπήρχε ο κίνδυνος να αλλάξει κάτι μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και επέτρεψε στα ΑΠΑΣ ΤΑ Φανάρια να σημειώσουν 11 πόντους και να τελειώσει το παιχνίδι με τον Άτλαντα 58 - ΑΠΑΣ ΤΑ Φανάρια 24. Η νίκη αυτή του Άτλαντα τον καθιστά πρώτον στο Β' όμιλο του Παιδικού στο Πρωτάθλημα της ΕΣΚΚ μετά και από την μεγάλη του νίκη και την κάλυψη της διαφοράς που έκανε την περασμένη εβδομάδα στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ με αντίπαλο τον Πανναξιακό.
Να συγχαρούμε και τις δύο ομάδες για την όμορφη αθλητική τους προσπάθεια και τους δύο προπονητές κ. Κώστα Αξιώτη από τον Άτλαντα και κ. Χάρο Νικόλαο από τα Φανάρια Νάξου για την σπουδαία δουλεία που έχουν κάνει στο κομμάτι του Μπάσκετ στις Κυκλάδες με τα παιδιά των νησιών μας (Σαντορίνη - Νάξο).

ΑΤΛΑΝΤΑΣ.:
ΓΚΕΡΑΛΝΤ Μ, ΓΚΟΤΣΗΣ Γ, ΚΑΤΣΙ Μ, ΛΑΤΣΕ Κ, ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ, ΜΠΑΛΗΣ Α, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Σ (C), ΠΡΟΒΙΜΑΙ Φ, ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ Ν,
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Α, ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α, ΠΡΕΚΑΣ Ε.

William Hill Sports

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.: ΑΞΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ


ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ.:
ΖΕΥΓΩΛΗΣ Σ, ΚΕΦΑΛΑΣ Ε, ΚΩΤΣΟΣ Σ, ΒΑΛΕΤΤΑΣ Ι, ΜΠΑΡΔΑΝΗΣ Ι, ΚΩΤΣΟΣ Ε, ΜΠΑΚΑΛΟΣ Ν, ΚΑΡΑΠΑΤΗΣ Δ (C), ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Ν.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.: ΧΑΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ.: ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΚΡΙΤΕΣ.: ΞΑΓΟΡΑΡΗ - ΧΑΙΡΕΤΗ - ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares