Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 00:07

''Δυσφορία'' στον ΑΠΑΣ τα Φανάρια για τις ώρες του κλειστού

Την δυσφορία τους για την στάση που κρατάνε οι αρμόδιοι διαχείρισης των αθλητικών χώρων της Νάξου και δη του κλειστού γυμναστηρίου εκφράζει μέσω ανακοίνωσης του ο ΑΠΑΣ τα Φανάρια.

Η ανακοίνωση:

Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό του νησιού ότι για αύριο 23/10 οι αρμόδιοι διαχείρισης των αθλητικών χώρων σε συνέχεια της ανακολουθίας λόγων περί κριτηρίων και δίκαιης κατανομής ωρών στο κλειστό και έργων (τέλη Οκτώβρη και δεν υπάρχει πρόγραμμα, είσοδος το Σαββατοκύριακο τμημάτων στο κλειστό, χωρίς επίσημο πρόγραμμα, ακόμη και κατά τη διάρκεια επικίνδυνων για την σωματική ακεραιότητα των παιδιών, εργασιών, μη καταβολή της περσινής μας επιχορήγησης κ.τ.λ.) φρόντισαν ώστε το ανδρικό τμήμα του συλλόγου μας, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας & την Κυριακή παίζει κρίσιμο αγώνα, να μείνει ΧΩΡΙΣ ΩΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ. Μας δίνουν βέβαια την επιλογή να στερήσουμε από τους νεαρούς Ναξιώτες αθλητές μας την προπόνησή τους για να μπει στη θέση τους το Ανδρικό, κάτι που δεν πρόκειται να γίνει!

Καλούμε τους αρμόδιους να κάνουν απλά αυτό για το οποίο εκλέχτηκαν, να διοικήσουν με δικαιοσύνη και ισοτιμία, πριν καταφύγουμε στους αρμόδιους να τις αποκαταστήσουν.

Εκ του Δ.Σ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares