Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019 19:15

Θοδωρής Αλμπάνης: Σημαντικό να επιστρέψουν οι τραυματίες μας…

Καλή η νίκη στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου της Γ’ εθνικής κόντρα στον Αίαντα Αυλίδας, αλλά σε αυτό που στάθηκε ο Θοδωρής Αλμπάνης μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον Αίαντα Αυλίδας ήταν η απουσία των τραυματιών Νίκου Μυλωνά, Αλέξανδρου Δίπλαρου, καθώς και του Παναγιώτη Πολίτη που τραυματίστηκε στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Ο Βορειοελλαδίτης τεχνικός της ομάδας της ορεινής Νάξου μετά το τέλος της κυριακάτικης αναμέτρησης τόνισε χαρακτηριστικά στο “SportCyclades”: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με έναν αντίπαλο άγνωστο για εμάς. Κάναμε αυτό που έπρεπε, αλλά επικεντρωνόμαστε στους τραυματίες Μυλωνά και Δίπλαρο, καθώς και τον τραυματισμό του Πολίτη. Σημαντικό να επιστρέψουν καθώς αποτελούν σημαντικά κομμάτια της ομάδας».

Όσο για τη συνέχεια και το επικείμενο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής την επόμενη Κυριακή στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Μίλωνα; Ο Αλμπάνης τόνισε στον συνεργάτη μας από την Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά: «Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να βρούμε τον ρυθμό μας σε συνδυασμό πάντα την επιστροφή των τραυματιών, αφού κόντρα στον Αίαντα παίξαμε ουσιαστικά με μείον τρεις παίκτες και δεν μπορούσαμε να κάνουμε σωστό rotation». 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares