Τρίτη, 06 Αυγούστου 2019 22:40

Ο ιστορικός Μίλωνας στον δρόμο του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”

Το ιστορικό σωματείο του Μίλωνα θα βρεθεί στο δρόμο του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” στον 2ο όμιλο του Νότου της Γ’ εθνικής κατηγορίας. Η ΝΕ Μεγαρίδα αποδέχθηκε, ως πρώτη επιλαχούσα, την πρόσκληση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και θα αγωνιστεί στη Β’ εθνική την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ως εκ τούτου το κενό θα καλύψει ο Μίλωνας, ο οποίος επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ τη σεζόν που τελείωσε τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ πίσω από τον πρωταθλητή ΑΟ Παλαιού Φαλήρου.

Ο Μίλωνας αποτελεί έναν σύλλογο με πολύ μεγάλη ιστορία στο μπάσκετ (σ.σ. έχει αγωνιστεί και στην Α1 στο παρελθόν), όσο και σε άλλα αθλήματα, ενώ αθλητής του υπήρξε στην ομάδα της καλαθοσφαίρισης από το 1971 έως το 1980 που αγωνιζόταν στην Α2 ο άλλοτε περιφερειάρχης Αττικής, ο Γιάννης Σγουρός, ο οποίος από το 1972 ως το 1981 υπήρξε προπονητής των παιδικών και εφηβικών τμημάτων και έπειτα προπονητής της ομάδας καλαθοσφαίρισης των ανδρών.

Διαθέτει δικό του κλειστό γυμναστήριο στη Νέα Σμύρνη και προπονητής του είναι ο ικανότατος Δημήτρης Αποσκίτης, ο οποίος πέρυσι πήρε μία …γεύση από Κυκλάδες στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Περιστεριώνας Τήνου στο κλειστό “Τήνια 1895”.

Από εκεί και πέρα, οι ανακατατάξεις αναμένεται να έχουν συνέχεια με τον Λοκρό Αταλάντης να είναι η αμέσως επόμενη επιλαχούσα ομάδα με την άνοδό της στη Β’ εθνική να φαντάζει κάτι παραπάνω από πολύ πιθανή. Σε αυτή την περίπτωση θα αντικατασταθεί από επιλαχούσα ομάδα της ΕΣΚΑΣΕ (Aίαντας Αυλίδας, Αναγέννηση Λαμίας, Πρωτέας Σχηματαρίου) ενώ επόμενη ομάδα υποψήφια για άνοδο στη Β’ εθνική και πάλι από τον ίδιο όμιλο είναι ο Αργοναύτης Ραφήνας... Με αυτά τα δεδομένα και εν αναμονή των εξελίξεων η νέα σύνθεση του 2ου Ομίλου της Γ’ εθνικής 2019 - 2020 έχει ως εξής:

ΑΠΑΣ Τα Φανάρια Νάξου, ΑΣ Λοκρός Αταλάντης, ΑΣ Άρης Θήβας, ΓΣ Ερμής Σχηματαρίου, Βούρειος ΑΟΛ Χίου, ΑΟΚ Χανιά, ΑΚ Χαλκίδας, ΑΟ Ένωση Ιλίου,
ΑΟΝΣ Μίλων, ΑΟ Αργοναύτης, ΑΣ Πέρα, ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ, ΓΣ Κρόνος Αγίου Δημητρίου, ΕΦΑΟ Ζωγράφου

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares