Κυριακή, 04 Αυγούστου 2019 21:55

Επιχειρεί …κόλπο γκρόσο με Μιχάλη Πολυτάρχου ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”!!!

Ο Αύγουστος φαίνεται πως είναι ο μήνας που στον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” …οπλίζουν, απασφαλίζουν και πυροβολούν ταράζοντας τα νερά τόσο των Κυκλάδων, αλλά και ολόκληρου του μπασκετικού χάρτη της Ελλάδος.

865d5f6e4521d831ede34814ea3efbd0_XL_4de94.jpg

Πέρυσι τέτοιο διάστημα (13/8) ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με τον Γιάννη Γιαννούλη, ενώ φέτος οι πρωταθλητές Κυκλάδων φαίνεται πως είναι έτοιμοι να πατήσουν ξανά το κουμπί για να σκάσει ακόμη μία βόμβα, προσπαθώντας να κάνουν ένα τεράστιο deal για τα δεδομένα της Γ εθνικής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “SportCyclades”, ο σύλλογος της ορεινής Νάξου είναι έτοιμος να κάνει το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Μιχάλη Πολυτάρχου!!! Ο ηγετικός γκαρντ μετά την λύση της συνεργασίας του με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και ήδη αρκετές ομάδες τον έχουν πολιορκήσει για να τον κάνουν δικό τους. Η απάντηση στην πρόταση από τον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου ήταν αρνητική, ενώ Κόροιβος Αμαλιάδας και Ερμής Αγιάς τον έχουν βάλει στο στόχαστρο με την θεσσαλική ομάδα να είναι το απόλυτο φαβορί… Προς το παρόν…

polytarrr_0_21aa6.jpg

Και κάπου εδώ έρχεται ο ΑΠΑΣ. Οι Απεραθείτες στην προσπάθειά τους να ενισχυθούν σημαντικά εν όψει της παρθενικής τους εμφάνισης στις εθνικές κατηγορίες προσπαθούν να κάνουν τα αδύνατα δυνατά ώστε να φέρουν αθλητές που θα βοηθήσουν την ομάδα στα δύσβατα μονοπάτια της Γ’ εθνικής. Κι ο Πολυτάρχου φαίνεται πως είναι ένας εξ αυτών, αφού ο Ναξιώτης άσος με το πλούσιο βιογραφικό που διαθέτει θα μπορέσει να βοηθήσει στα μέγιστα τον ΑΠΑΣ.

220741_7dd1a.jpg

Ήδη στο νησί της Αριάδνης έχουν κινητοποιηθεί και πληροφορίες αναφέρουν πως οι διοικούντες του συλλόγου καθημερινά έρχονται σε επαφές με επιφανείς επιχειρηματίες της Νάξου για να συνεισφέρουν οικονομικά και να κάνουν πρόταση στον “Τσίου”. Ο πρώην άσος της Ίκαρου Καλλιθέας, της ΑΕΚ και του Περιστερίου εμφανίζεται προς το παρόν θετικός σε μία τέτοια προοπτική, αφού από τη μία πλευρά η Νάξος είναι ο τόπος καταγωγής του και σχεδόν κάθε καλοκαίρι βρίσκεται εκεί, ενώ από την άλλη παλιοί του παιδικοί φίλοι και συμπαίκτες στον Φιλαθλητικό Νάξου αγωνίζονται στον ΑΠΑΣ από την περυσινή περίοδο.

9271751-290x218_45c23.jpg

Όλα λοιπόν αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το επόμενο χρονικό διάστημα, αφού ανάλογα με την απάντηση του Πολυτάρχου θα συνεχιστεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός στα Φανάρια έτσι ώστε η ομάδα με την έναρξη της προετοιμασίας να είναι έτοιμη για σκληρή δουλειά.

poly_ebcb2.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares