Σάββατο, 08 Ιουνίου 2019 22:23

Έκλεισε με εμφατικό τρόπο η χρονιά για τις ακαδημίες του Άρη Σύρου [pics-vid]

Σε μια εκδήλωση με πολλά χαμογελαστά πρόσωπα, πολλή όρεξη για μπάσκετ αλλά και βραβεύσεις, έλαβε μέρος στο ΔΑΚ Σύρου η τελετή λήξης των ακαδημιών του Άρη Σύρου.

Τα παιδιά ευχαριστήθηκαν την εκδήλωση και το άτυπο τουρνουά που διοργανώθηκε στο γήπεδο, όπου νικητές ήταν οι NBA All Stars με 10-9 και όλοι τους πήραν βραβεία και αναμνηστικές φωτογραφίες.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο τεχνικός του παιδικού τμήματος του Άρη Σύρου, Λευτέρης Λαζαρίνος, απευθύνθηκε στους γονείς των αθλητών αλλά και στους ίδιους τους αθλητές και περίπου για 20 λεπτά έκανε τον απολογισμό της χρονιάς για τον Άρη Σύρου, βάζοντας αρκετά θέματα επί τάπητος.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε:

στη σεζόν που φεύγει για τον Άρη Σύρου: «η  χρονιά έκλεισε με θετικό πρόσημο κι ότι από την επόμενη και την μεθεπόμενη χρονιά, ο Άρης πάλι θα επανέλθει στη φυσική του θέση που είναι ουσιαστικά να πρωταγωνιστεί στο Final 4»

στο πόσο σημαντικότερο είναι το σχολείο και το διάβασμα από τις προπονήσεις και τους αγώνες: «Χίλιες φορές να χάνουν (τα παιδιά) προπονήσεις απ’ το να προσπαθήσω να φτιάξω σωστούς ανθρώπους, παρά να κάνω συνεχώς προπονήσεις και να ξέρω ότι δεν βαδίζουν σωστά».

στη σημασία της προσπάθειας: «Δεν έχει αξία μόνο ο στόχος αλλά και η προσπάθεια και ο σκοπός. Και θέλω να βλέπετε ότι είμαστε μια μπασκετική παρέα που θα λέτε «προσπαθήσαμε». Γιατί στη ζωή δεν θα είναι όλα στρωμένα ρόδινα»

στην ερώτηση αν ο Άρης μπορεί να φτάσει στο Final 4 στο παιδικό πρωτάθλημα: «Χτες δέχτηκα μια ερώτηση από έναν αθλητή. «Coach, θα πάμε Final 4;» Απάντηση: Δεν νομίζω ότι μπορούμε να πάμε Final 4, γιατί θέλω να τους κοιτάω στα μάτια και να τους λέω αλήθειες, αλλά εκτιμώ ότι μπορούμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που αν μπει στις σωστές βάσεις τα επόμενα χρόνια θα πάμε σίγουρα. Για το εφηβικό μπορώ να πω ότι θα πάμε να το πάρουμε σίγουρα. Οι υπόλοιποι θα δουλέψουμε τις αδυναμίες μας, να φτιάξουμε μια πολύ καλή, αθλητική ομάδα, η οποία θα πνίξει τον αντίπαλο, υπό την έννοια ότι θα είναι τόσο πολύ γυμνασμένη που δεν θα τον αφήνουν να πάρει ανάσα».

 

Το βίντεο της ομιλίας του Λευτέρη Λαζαρίνου 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares