Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 18:19

Ένα παιχνίδι, τέσσερα νησιά…!!!

Τέσσερα νησιά, τέσσερις ομάδες, δύο εισιτήρια… Στη Νάξο επικεντρώνονται αυτό το Σάββατο (16/3) τα βλέμματα του κυκλαδίτικου μπάσκετ, όπου στις 9:30 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου “Δημήτριος Περιστεράκης” ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” υποδέχεται την ΑΕ Σαντορίνης για το παιδικό πρωτάθλημα του Β’ ομίλου της ΕΣΚ Κυκλάδων σε ένα παιχνίδι που το τελικό αποτέλεσμα θα κρίνει ποιες ομάδες θα πάρουν την πρόκριση στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης.

Οι τέσσερις ομάδες που διεκδικούν το εισιτήριο για την τελική φάση είναι, ο Πλοηγός, η ΑΕ Σαντορίνης, ο ΑΟ Πάρου και ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”, οι οποίες μέχρι σήμερα η μία έχει κερδίσει την άλλη από μία φορά κι όλα είναι ανοιχτά!

Σε ό,τι αφορά την βαθμολογία, αυτή τη στιγμή, η ομάδα της Αντιπάρου είναι πρώτη με 17 βαθμούς έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της. Παίζοντας το τελευταίο τους παιχνίδι για φέτος, ακολουθούν η δεύτερη ΑΕΣ με 16 βαθμούς, ο ΑΟΠ και ο σύλλογος της ορεινής Νάξου που μοιράζονται την τρίτη θέση με 15 βαθμούς η κάθε μία.

vathmo_paidikoghjisgf_c30d2.png

Και φτάνουμε στο προκείμενο… Το πιο εύκολο σενάριο είναι, πως με νίκη της ΑΕ Σαντορίνης, η θηραϊκή ομάδα τερματίζει πρώτη με 18 βαθμούς και αφήνει στην δεύτερη θέση τον Πλοηγό (17β.) κι έτσι τα δύο σωματεία θα είναι αυτά που θα προκριθούν.

Το πιο δύσκολο και το πιο πολύπλοκο, όμως, είναι τι γίνεται αν κερδίσει ο ΑΠΑΣ; Στην πιο δυσμενή θέση βρίσκεται ο Πλοηγός, ενώ στην καλύτερη ο ΑΟ Πάρου. Σε αυτή την περίπτωση, όπως όλα δείχνουν μέχρι τώρα, την πρόκριση θα πάρουν οι Απεραθείτες και ο ΑΟ Πάρου. Βέβαια, όλα αυτά με την προϋπόθεση πως την Κυριακή 17 Μαρτίου (1:30 μ.μ.) νικήσει ο ΑΟ Πάρου τον Πανναξιακό κι έτσι οι τέσσερις μονομάχοι θα έχουν από 17 βαθμούς. Σαν να λέμε δηλαδή, πως ο ΑΟ Πάρου θέλει νίκη του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” και ο Πλοηγός Αντιπάρου θέλει νίκη της ΑΕ Σαντορίνης…

Ήδη τα κομπιουτεράκια έχουν πάρει “φωτιά”, ενώ όπως αναφέρει η προκήρυξη της ΕΣΚΚ στο άρθρο 7, παράγραφο Β (δ): «Αν οι ομάδες που ισοβαθμούν είναι περισσότερες από δύο (2) τότε καταρτίζεται βαθμολογικός πίνακας με τους βαθμούς που συγκέντρωσαν οι ομάδες που ισοβαθμούν, στους μεταξύ τους αγώνες και με βάση τον πίνακα αυτό γίνεται η μεταξύ τους κατάταξη».

Επειδή όμως με το “αν” κανείς δεν κέρδισε κι όλα παίζονται μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, ας κάνουμε λίγα 24ωρα υπομονή, προκειμένου να δούμε τι θα γίνει στο πιο συναρπαστικό παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΚ τα τελευταία χρόνια!

paidiko_APAS_5d413.jpg

paidiko_AOP_fb8ba.jpg

paidiko_AES_04b8e.jpg

paidiko_Ploigos_645b5.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares