Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 12:35

Ένα μεγάλο τουρνουά μπάσκετ για το “Πανναξιακό Αθλητικό Τριήμερο”

Μεγάλες πιένες αναμένεται να ζήσει η …αθλητική Νάξος το τριήμερο 5-7 Οκτωβρίου. Δεν είναι μόνο το μεγάλο τουρνουά προετοιμασίας του αθλήματος του βόλεϊ γυναικών που διοργανώνει ο Πανναξιακός ΑΟΝ με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και της Θέτιδας Βούλας, αλλά στο πλαίσιο δράσεων που έχουν προγραμματιστεί για το “Πανναξιακό Αθλητικό Τριήμερο” θα προβληθεί και το άθλημα του μπάσκετ.

Ήδη οι άνθρωποι του συλλόγου του νησιού της Αριάδνης έχουν προσεγγίσει ομάδες για την συμμετοχή τους στο τουρνουά και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την πρωτεύουσα αυτές εκτός απροόπτου θα είναι ο Πανιώνιος, ο Κρόνος ενώ αναζητούν και έναν εκπρόσωπο από τις Κυκλάδες με τον ΑΟ Πάρου να αποτελεί το …πρώτο φαβορί για την θέση αυτή!

Τις συγκεκριμένες ομάδες, όμως, θα τις εκπροσωπούν αθλητές από τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής των εκάστοτε συλλόγων και συγκεκριμένα αγόρια γεννηθέντα το 2004. Μία κίνηση που σίγουρα είναι άξια συγχαρητηρίων και ανταποκρίνεται στο σκεπτικό των ανθρώπων του Πανναξιακού, στην αξιοποίηση των ακαδημιών και στην δημιουργία καλών αθλητών, αλλά και καλών ανθρώπων για την κοινωνία.

Αυτό άλλωστε δήλωσε πρόσφατα στο “SportCyclades” ο έφορος του συλλόγου Δημήτρης Καρούσης: «Έστω και ένα παιδί να φέρουμε κοντά στον αθλητισμό και να το αποτρέψουμε από τις κακές συνήθειες είναι μεγάλο κέρδος για εμάς».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares