Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 18:43

Ζει το όνειρό της η Σοφία Τριανταφύλλου!

Όνειρο κάθε παιδιού που ξεκινάει τα πρώτα του βήματα στον αθλητισμό είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Να διακριθεί, να αγωνιστεί σε έναν από τους κορυφαίους συλλόγους της χώρας του και να συμμετέχει σε κάποιο από τα μεγαλύτερα γήπεδα.

Μια τέτοια απίστευτη εμπειρία ζει τις τελευταίες ημέρες η Σοφία Τριανταφύλλου! Η νεαρή αθλήτρια του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” συμμετέχει από τις 27 Αυγούστου στην προετοιμασία του τμήματος των νεανίδων του Ολυμπιακού Πειραιώς  αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον της στο άθλημα του μπάσκετ.

Μπορεί να την χωρίζουν 98 ναυτικά μίλια από τη γενέτειρά της, τη Νάξο, αλλά η αγάπη της για το μπάσκετ την κάνει να νιώθει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σαν το σπίτι της. «Είχα την ευκαιρία να προπονηθώ σε ένα πολύ εντατικό ρυθμό με έμπειρες συναθλήτριες, να μάθω καινούριες ασκήσεις σε καθημερινές δίωρες προπονήσεις στο ΣΕΦ με την πεπειραμένη προπονήτρια του Ολυμπιακού κ. Μάρθα Αργυρίου που την ευχαριστώ για την ώθηση που μου έδωσε να αθλούμαι ώστε όταν έρθω να σπουδάσω να συνεχίσω τις προπονήσεις μου στον Ολυμπιακό», δήλωσε πανευτυχής στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας στην Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά η 16χρονη αθλήτρια του συλλόγου της ορεινής Νάξου και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστώ την ομάδα μου ΑΠ.Α.Σ. Φανάρια που με στήριξε να συμμετέχω στις προπονήσεις των νεανίδων του Ολυμπιακού».

Οι προπονήσεις της Σοφίας στο φαληρικό στάδιο τελειώνουν το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου και η νεαρή αθλήτρια επιστρέφει την Δευτέρα 3 του ίδιου μήνα στο νησί της Αριάδνης γεμάτη εμπειρίες και όνειρα πριν χτυπήσει το κουδούνι του σχολείου που θα την βρει τη νέα χρονιά στην Δευτέρα τάξη του Λυκείου.

Όσοι γνωρίζουν τη Σοφία, η οποία είναι αθλήτρια των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής του ΑΠΑΣ από την έκτη δημοτικού, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνη, τόσο στον χαρακτήρα ως άνθρωπος, αλλά και ως αθλήτρια. Ένας από αυτούς, ο προπονητής της στους Απεραθίτες, ο Θοδωρής Μάμμος.

«Είναι ένα κορίτσι που αγαπάει πολύ το μπάσκετ», δήλωσε χαρακτηριστικά στο “SC” ο Θεσσαλός τεχνικός και πρόσθεσε: «Από πέρυσι που ανέλαβα το τμήμα των κορασίδων διέκρινα την θέλησή της για διάκριση όπως βέβαια και το ταλέντο της. Παρόλα τα προβλήματα, όπως το γήπεδο, τα φροντιστήρια, τα μαθήματα, προσπαθεί πάντα να μην χάνει προπόνηση και να εξελίσσεται σαν αθλήτρια». Και κατέληξε: «Της εύχομαι να πετύχει τους στόχους της γιατί πραγματικά το αξίζει και να ξέρει πως ό,τι χρειαστεί εμείς θα είμαστε εδώ».

40497540_237766396934172_3821247087744385024_n.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares