Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 02:03

Επικράτησε ο Πανναξιακός στο ντέρμπι Εφήβων

Νικητής ο Πανναξιακός στο ντέρμπι Εφήβων με την ΑΕ Σαντορίνης για την πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Εφήβων Κυκλάδων, με την ομάδα της Νάξου να επικρατεί με 65-63.

Σε ένα παιχνίδι που πρόσφερε πολύ καλό θέαμα, οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού πήγαιναν καλάθι καλάθι με την διαφορά να μην ξεφεύγει πολύ με το σκορ στο ημίχρονο να κλείνει με διαφορά ένα καλάθι για τους γηπεδούχος.

Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια οι παίκτες του Πανναξιακού μπήκαν πιο δυνατά και με τρίποντα από την περιφέρεια κατάφεραν να προηγηθούν στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου με εφτά πόντους.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο  η ΑΕ Σαντορίνης έκανε την αντεπίθεση της και με πιεστική άμυνα και μεγαλύτερο πλουραλισμό στην επίθεση έφτασε το παιχνίδι στα ίσια αλλά τελικά κάποιες άστοχες προσπάθειες κάτω από το καλάθι των αντιπάλων στοίχισαν τη νίκη στην ομάδα μας.

Και οι δύο ομάδες έχουν παράπονα από την ΚΕΔ αφού ένας τόσο κρίσιμος αγώνας έγινε με ένα μόνο διαιτητή.

Πανναξιακός ΑΟΝ (Δαχρετζής): Κουτατζής 5, Μαγγιώρος 31 (5), Απειρανθίτης, Αρτσάνος 16 (3), Καραγιάννης, Γρυλλάκης, Μάνος 6 (1), Σαράντος, Μεσολογγίτης 1, Σιδέρης 6, Ανδρίελος

ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ (Πεταλωτής): Βαρβαρήγος 5 (1), Φέγγης, Ρούσσος 2, Φερατάι 4, Ιλάσκου, Σταθάκης-Κορωνιός, Βλαβιανός 2, Τάνκου, Φουστέρης, Μπουραντάς 35 (5), Δαμίγος Αλ 15, Δαμίγος Αν

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares