Τρίτη, 07 Ιουνίου 2016 11:52

Φανταστικό διήμερο για τους μικρούς!

Άλλο ένα υπέροχο διήμερο απόλαυσαν οι μικροί αθλητές τους Α.Ο. Ερμούπολης καθώς την Παρασκευή που μας πέρασε φιλοξενήθηκαν στο νησί της Τήνου και έδωσαν 4 φιλικά παιχνίδια.

Οι 30 παίκτες που ταξίδεψαν ήταν ηλικίας Τετάρτης και Πέμπτης δημοτικού. Κάθε στιγμή που πέρασαν τα παιδιά στο όμορφο νησί της Τήνου ήταν μοναδική και η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν το αποτυπωμένο χαμόγελο στα πρόσωπα τους που πρόδιδε την χαρά τους!

Για την ιστορία τώρα , στα 4 παιχνίδια που έδωσαν σημείωσαν 2 νίκες και 2 ήττες. Για πολλοστή φορά θα ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της Τήνου για την πολύ καλή φιλοξενία τους και ειδική αναφορά θα πρέπει να γίνει στον προπονητή της ομάδας της Τήνου , Αντώνη Βιδάλη για την προσφορά του στο άθλημα του μπάσκετ.

Τα ταξίδια,τουρνουά,φιλικά παιχνίδια για την ομάδα του Α.Ο. Ερμούπολης δεν σταματάνε καθόλου , καθώς σειρά τώρα έχει το τουρνουά μίνι (ηλικίες 2003-2004) στην Τήνο στις 23-24 Ιουνίου και αμέσως μετά στις 24-26 Ιουνίου, η ομάδα παμπαίδων θα μεταβεί στην Κω για να συμμετάσχει σε τουρνουά που θα πάρουν μέρος 8 ομάδες από τα Δωδεκάνησα και την Αθήνα!!!

Ευχόμαστε στους μικρούς μας αθλητές καλά παιχνίδια!!!

ΑΟ Ερμούπολης

AKADIMIS TINOSMPANIO PISINA

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Και ο Νίκος Ζήσης στην Σύρο Εκλογές στον Άρη Σύρου »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares