Τρίτη, 12 Απριλίου 2016 11:03

Το ευχαριστώ του Περιστεριώνα

Πρόσφατα στο νησί της Τήνου φιλοξενήθηκαν δύο άψογες διοργανώσεις Final Four Μπάσκετ και κατά κοινή ομολογία οι Τηνιακοί έδωσαν μαθήματα οργάνωσης και αγάπης προς το άθλημα.

Ο Περιστεριώνας και οι άνθρωποι του ήταν αυτοί που τα έδωσαν όλα ώστε οι φιλοξενούμενες αποστολές και ο Κυκλαδίτικος μπασκετόκοσμος να χαρεί τις δύο γιορτές του αθλήματος. Το σωματείο της Τήνου εξέδωσε την ακόλουθη σχετική ανακοίνωση:
Έχοντας νωπές τις μνήμες από τα πρόσφατα final 4 και την γιορτή του μπάσκετ που έλαβε χώρα επί δύο συναπτά σαββατοκύριακα στο κλειστό μας θα θέλαμε και εμείς τα μέλη του δ.σ., οι παίκτριες – παίκτες και οι προπονητές της ομάδας να ευχαριστήσουμε όσους στήριξαν την διεξαγωγή των δύο διοργανώσεων της Ε.Σ.Κ.Κ. και συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχημένη διεξαγωγή των δύο final 4.

Με την συγκινητική προσφορά τους στηρίχτηκε ευθέως το κυκλαδίτικο μπάσκετ και το τηνιακό μπάσκετ και εμμέσως φυσικά ο ΤΑΚ Περιστεριώνας. Πολλές ευχαριστίες λοιπόν στον Δήμο Τήνου για την παράθεση γεύματος σε όλες τις ομάδες των δύο final 4, το ξενοδοχείο Porto Tango και τον επιχειρηματία Ιωάννη Δελώτη για τη δωρεάν φιλοξενία των ομάδων κορασίδων, τον Χρήστο Φιοράντη για τον ηλεκτροακουστικό εξοπλισμό και ηχητική επιμέλεια των δύο τουρνουά, την εταιρεία ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΕΣΥΠΡΗΣ – ΠΛΥΤΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ Ο.Ε. για τα νερά των δύο final 4, τον Σύλλογο Επιχειρηματιών Καταστημάτων ΥΓειονομικού Ενδιαφέροντος Τήνου για τα μετάλλια και το κύπελλο του final 4 παίδων, το κατάστημα ALEXANDER SPORTS για τα δώρα σε mvp παίδων και πρώτη σκόρερ κορασίδων, τα ΧΡΩΜΑΤΑ ΖΑΡΠΑ και το ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΠΕΡΓΗ για τις χορηγίες στις αφίσες – μπλουζάκια, το μουσείο μαρμαροτεχνιας του πολιτιστικου ιδρυματος ομίλου τράπεζας Πειραιώς για το βραβείο mvp παιδων, τα ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΒΙΔΑΛΗΣ για το βραβείο mvp κορασίδων, το κατάστημα pixel (Ν. Τσακίρης) για το σχεδιασμό των αφισών , τον χορηγό επικοινωνίας μας tinostoday και last but not least τα παιδιά από το σπίτι του χορού του εργαστηρίου τεχνών αιγαίου που χόρεψαν στον τελικό και την διευθύντρια Γεωργία Ράπτη .
Σας ευχαριστούμε όλους και ελπίζουμε να έχουμε τη στήριξή σας και σε μελλοντικές διοργανώσεις!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares