Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016 18:56

Δυνατές νίκες για τον ΑΟ Ερμούπολης

Τ.Α.Κ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ ΤΗΝΟΥ - Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ: 35-42 (Κορασίδες) - Α.Ο.ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ - Τ.Α.Κ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ ΤΗΝΟΥ:  69-49 (Άνδρες) Τ.Α.Κ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ ΤΗΝΟΥ - Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ: 35-42 (Κορασίδες) - Α.Ο.ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ - Τ.Α.Κ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ ΤΗΝΟΥ:  69-49 (Άνδρες)

Άλλα δύο πολύτιμα ροζ φύλλα αγώνος πρόσθεσε στην συλλογή του ο Α.Ο. Ερμούπολης καθώς κέρδισε το Σάββατο που μας πέρασε την ομάδα του ΤΑΚ Περιστεριώνα στις κατηγορίες του ανδρικού και των κορασίδων.

Στο πρώτο ματς που έδωσε η Συριανή ομάδα στο νησί της Τήνου, μπόρεσε να παραμείνει αήττητη και να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου και ταυτόχρονα την συμμετοχή σε ακόμα ένα finalfour. Οι παίκτριες του Ανδρέα Μαύρου μπήκαν πολύ δυνατά με την έναρξη του αγώνα, κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να πάρουν διαφορά ασφαλείας από το πρώτο δεκάλεπτο (2-9). Το ίδιο συνεχίστηκε και στο β δεκάλεπτο, με τις Συριανές παίκτριες να παίζουν πολύ όμορφο μπάσκετ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι έκαναν την αντεπίθεση τους και μπόρεσαν να μειώσουν στον πόντο με το τέλος της περιόδου (24-25). Οι Συριανές αθλήτριες είχαν την ψυχραιμία όμως στο κρίσιμο τελευταίο δεκάλεπτο να αντιδράσουν σωστά και να πάρουν την νίκη και την πρωτιά στον όμιλο!

Στο επόμενο ματς που διεξήχθη μετά την επιστροφή της αποστολής των κορασίδων στο νησί της Σύρου, το ανδρικό τμήμα του Α.Ο. Ερμούπολης κέρδισε την ομάδα της Τήνου, παίζοντας κατά την διάρκεια του μεγαλύτερου μέρους του αγώνα πάρα πολύ όμορφο μπάσκετ. Παρά την αποβολή του βασικού ψηλού της ομάδας (Αληφραγκής Θ.) από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης (4ο λεπτό) με δύο τεχνικές ποινές και παίζοντας μόνο με έναν ψηλό, οι παίκτες του Ανδρέα Μαύρου δεν πτοήθηκαν και πήραν μια άνετη νίκη 69-49 απέναντι στην δυνατή ομάδα του Τ.Α.Κ Περιστεριώνα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αφηνιασμένοι και έδωσαν έναν φρενήρη και εκρηκτικό ρυθμό στον αγώνα από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Η φιλοξενούμενη ομάδα δεν μπόρεσε να ακολουθήσει και να αντιμετωπίσει τον ρυθμό της Συριανής ομάδας και υπέπεσε σε πολλά λάθη τα οποία εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρον οι παίκτες του Α.Ο. Ερμούπολης.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι παίζοντας πολύ όμορφο μπάσκετ κατάφεραν να πάρουν διαφορά ασφαλείας και ταυτόχρονα να ξεσηκώσουν το κοινό με τις συνεργασίες τους. Με το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου η διαφορά έφτασε στην μέγιστη τιμή της +39 (56-17), κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αντιδράσουν και να μαζέψουν την διαφορά στην τελική της τιμή των 20 πόντων.

Συγχαρητήρια στους παίκτες-ριες και των δύο ομάδων για την παρουσία τους.

Τ.Α.Κ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ ΤΗΝΟΥ - Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ: 35-42 (Κορασίδες) 

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ  Α(2-9)  Β(5-18)  Γ (24-25)  Δ(35-42)

Τ.Α.Κ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ ΤΗΝΟΥ (Σιώτης Π.) Χαρικιοπούλου Ι.,Πολυκανδριώτη Ε.5(1), Παλαμάρη Μ., Λούβαρη Ε.3, Βιδάλη Ε., Πετροπούλου Ε., Ανταλή Μ.15, Χατζίρη Ε.2, Τριανταφύλλου Ε.8, Πετροπούλου Α.2, Βοινά Α., Πλυτά Ε.

Α.Ο.ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (Μαύρος Α.) Φρέρη-Παναγιωτίδου Ε., Κοτσιπετσίδη Μ.7, Ρούσου Φ., Βακονδίου Ι.4, Τζαβάρα Μ.8, Ξαγοράρη Ε., Τουντόσε α.6, Σιδηρά Κ., Ρίζου Α., Συριάννη Α.13, Ζαμπετάνη Ε., Αρακά Μ.4.

Α.Ο.ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ - Τ.Α.Κ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ ΤΗΝΟΥ:  69-49 (Άνδρες)

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ  Α(15-12), Β(43-17), Γ(59-32), Δ(69-49).

Α.Ο.ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (Μαύρος Α.)

Σαβρακίδης Β.9(1), Πατάπης Γ.18, Τσιώλης Δ.9(1), Γαβιώτης Η.4, Αρμακόλας Γ., Καραμολέγκος Λ.21(3), Πολίτης Β.1, Μίμογλου Γ., Χατζηαναγνώστου Σ., Γκογκολάκης Α., Αληφραγκής Θ.2, Στέλλας Γ.6(2).

Τ.Α.Κ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ ΤΗΝΟΥ (Βιδάλης Α.)

Ρουγγέρης Α., Αλβέρτης Σ., Δελατόλας Φ.,Ξενόπουλος Α.9(2), Σουράνης Κ., Στρούμπος Δ., Σιώτης Π.15(2), Ρούσσος Σ.21(3), Διακογιάννης Π.2, Ξενόπουλος Ι.2, Τσακίρης Ν., Τσικούρας-Πούλιος Ε.

Γραφείο τύπου ΑΟ Ερμούπολης

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares