Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016 14:35

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης κ. Μαραγκό

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης Γιώργο Μαραγκό είχε το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρόεδρος του Άρη Σύρου Αντώνης Βαρθαλίτης και ο υπεύθυνος των Παλαιμάχων Άρη Σύρου Λευτέρης Λαζαρίνος.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τις δύο πλευρές να συζητούν για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα και το άθλημα του μπάσκετ στο νησί μας γενικότερα.

Ο κ. Μαραγκός τους ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την Α' κλειστή αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου (σύμβαση με Περιφέρεια για μελέτη στατικής επάρκειας), τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή έχει την πρόθεση να αποκαταστήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο γήπεδο.

Οι εκπρόσωποι του Άρη και των Παλαιμάχων τον ενημέρωσαν για την ευρύτερη λειτουργία της ομάδας, τις ακαδημίες, αλλά και το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο του τμήματος των Παλαιμάχων, κάνοντας συζήτηση για τις μελλοντικές τους δράσεις στον τομέα αυτό.

Ο δήμαρχος δεσμεύθηκε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει σε όλα τα ζητήματα που του τέθηκαν, αν και οι εποχές είναι πολύ δύσκολες, ενώ κατόπιν προτροπής των ανθρώπων του Άρη θα δώσει το παρών σε προπονήσεις του συλλόγου για να δει από κοντά την προσπάθεια που γίνεται.

Παράλληλα, του έγινε η πρόταση στο επόμενο φιλανθρωπικό παιχνίδι που θα διοργανώσουν οι Παλαίμαχοι να δώσει ενεργά το παρών, βάζοντας... φανέλα και παπούτσια και να αγωνιστεί!

ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares