Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2015 20:41

Μάνθος Σοφογιάννης: «Αρκετά δύσκολο το έργο μας»

Τον Έσπερο Λαμίας φιλοξενεί το Σάββατο (13:30) στο ΔΑΚ Νάξου ο Πανναξιακός στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής μπάσκετ ανδρών.

Sofo 2Λίγες ώρες πριν την συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Μάνθος Σοφογιάννης μίλησε στο «SportCyclades» αναγνωρίζοντας τις όποιες δυσκολίες έχει το παιχνίδι αυτό για την ομάδα του νομού Φθιώτιδας.

Ο Έσπερος έχοντας μόνο μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στον Ηρόδοτο στην Κρήτη με σκορ 76-64 και επτά ήττες, βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας εννέα βαθμούς, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι οι παίκτες του Γιάννη Σοφογιάννη ηττήθηκαν από τον Τρίτωνα εντός έδρας με σκορ 62-52.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς αφού παίζαμε με έναν από τους πρωτοπόρους της κατηγορίας», δήλωσε ο Μάνθος Σοφογιάννης και πρόσθεσε: «Μπορώ να πω πως φανήκαμε ανταγωνιστικοί για ένα ημίχρονο και θεωρώ πως ο Τρίτωνας δίκαια έφτασε στη νίκη».

Ο Λαμιώτης γκαρντ έχει κάνει μεγάλη διαδρομή στο μπάσκετ, παίζοντας σε υψηλές κατηγορίες και σε μεγάλες ομάδες, κατά σειρά: ΑΣ Φθιώτις, Γ.Σ Λαμία, Νήαρ ΉστSofo 3 (πέντε χρόνια Α1), Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας (ένα χρόνο Α1), Ηράκλειο, Χαλκίδα, Ιωνικός Λαμίας, Ερυθραία, Αιγάλεω και Έσπερος.

Παράλληλα έχει αντιμετωπίσει πολύ μεγάλους αθλητές όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Ζέλικο Ρέμπρατσα, ο Ντέγιαν Μποντίρογκα, ο Ντίνο Ράντζα, ο Ντέιβιντ Ρίβερς και ο Μπάιρον Ντίνκινς. Αυτόν, ωστόσο, που έχει ξεχωρίσει όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στον τοπικό Τύπο της Λαμίας, είναι ο Αυστραλός διεθνής παίκτης Σέιν Χιλ με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στη Νήαρ Ηστ

Σε ό,τι αφορά τον σαββατιάτικο αγώνα απέναντι στον Πανναξιακό ο Σοφογιάννης τόνισε: «Θα αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο ο όποιος είναι πολύ δυνατός ιδιαίτερα στην έδρα του. Ο Πανναξιακός έχει δείξει πολύ καλά στοιχειά στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος καθιστώντας το έργο μας αρκετά δύσκολο. Η ομάδα μου θα προσπαθήσει να μείνει στο κοντά στο σκορ και να διεκδικήσει να πάρει αυτό που της αναλογεί». Και κατέληξε: «Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι».

Οι παίκτες του Έσπερου ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το απόγευμα της Πέμπτης και την Παρασκευή θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τη Νάξο. Το ευχάριστο για τον προπονητή της ομάδας, τον Γιάννη Σοφογιάννη είναι πως δεν έχει απουσίες.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΟΤΑΡΑΣ

Sofo 4

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares