Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015 00:12

Ευτυχισμένο & Μπασκετικό το 2015, ξεκίνημα με ντέρμπι

Μακάρι το νέο έτος να χαρίσει απλόχερα υγεία για όλο τον κόσμο, αλλά και όμορφες στιγμές εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου για όλους εμάς που ασχολούμαστε με το άθλημα του Μπάσκετ και το αγαπάμε!!!

Με τον καλύτερο τρόπο θα ξεκινήσει το 2015: Ντέρμπι παίδων! Ο Πανναξιακός υποδέχεται τον ΑΟΠ και θέλει να ρεφάρει την ήττα (56-57) του πρώτου γύρου στο ανοιχτό της Παροικίας, αφού μόνο έτσι μπορεί να ελπίζει στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου, η οποία καθιστά πιο εύκολο το δρόμο για τον Κυκλαδίτικο Τελικό! Από την άλλοι οι Παριανοί ταξιδεύουν στο γειτονικό νησί με το μειονέκτημα της μακράς αποχής από την προπόνηση σε γήπεδο, στην οποία τους ανάγκασαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων εβδομάδων. Πραγματικά δύσκολο το έργο τους και σε περίπτωση νίκης θα κατακτήσουν πανάξια την πρωτιά του ομίλου.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, ο μετονομασθείς πλέον Πανιώνιος θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες του απέναντι στα Φανάρια, ώστε να συνεχίσει να διεκδικεί ένα εισιτήριο για το Final 4. Στο πρώτο παιχνίδι είχε πάρει με δυσκολία το διπλό και αναμένουμε άλλο ένα ενδιαφέρον παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, ειδικά μετά την επικράτηση των Ναξιωτών στον αγώνα των εφήβων, στα μέσα του Δεκέμβρη, η οποία έδειξε πως η δουλειά του Coach Πεταλά αρχίζει να φαίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, καθιστώντας τα πιο ανταγωνιστικά από την περσινή σεζόν!

ΗΜΕΡΑ

ΗΜΕΡ / ΝΙΑ

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ

ΩΡΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΓΗΠΕΔΟ

Α' ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Β' ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ

10/01/15

ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ

16:00

ΠΑΙΔΩΝ

ΔΑΠΠΟΣ

ΚΙΟΥΛΑΦΑΣ

ΚΑΣΑΠΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ

11/01/15

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ

ΠΑΡΟΥ ΑΟ

15:30

ΠΑΙΔΩΝ

ΔΑΚ ΝΑΞΟΥ

ΙΣΙΓΩΝΗΣ

ΚΑΣΑΠΗ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares