Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2014 00:05

Άργησε αλλα... έγινε καταιγίδα [pics]

Σε ένα εύκολο απόγευμα για τον Πανναξιακό εξελίχθηκε το Μπασκετικό ντέρμπι της Νάξου κόντρα στα Φανάρια μέσα στο κατάμεστο ΔΑΚ, με την ομάδα του Δημήτρη Δαμιανίδη να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοση της στην 3η περίοδο και τελικά να επικρατεί με το εκκωφαντικό 53-82.

Στον αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες επιβεβαίωσαν από τα πρώτα δευτερόλεπτα ότι δίκαια τα μεταξύ τους ματς χαρακτηρίζονται μεγάλα ντέρμπι, καθώς η δύναμη και το πάθος και μερικά διαστήματα καλούNAXOS GENESIS GYMμπάσκετ συνέθεσαν ένα παιχνίδι, με συνεχόμενες εναλλαγές συναισθημάτων και ειδικά στις δύο πρώτες περιόδους να φαίνεται εξαιρετικά αμφίρροπο, με τα Φανάρια που είχαν σε καλή μέρα τον Ονάσογλου και τον Χάρο, να ακολουθούν κατά πόδας τον Πανναξιακό, ο οποίος χρειάστηκε κάτι παραπάνω από τρεις περιόδους, ώστε να NAXOS GURINOβρει πατήματα μέσα στο γήπεδο, να τρέξει, να ευστοχήσει και τελικά να χτίσει εύκολα την διαφορά που του έδωσε αυτή τη μεγάλη νίκη.

Πάντως και οι δύο ομάδες κράτησαν χαμηλούς του τόνους τόσο πριν όσο και μετά το παιχνίδι, με τον προπονητή του Πανναξιακού Δημήτρη Δαμιανίδη να δηλώνει ότι η ομάδα του θα πάει βήμα – βήμα, ενώ από τα Φανάρια τονίζουν ότι γι αυτούς ήταν μία ήττα μέσα στο πρόγραμμα, αφού στόχος της ομάδας είναι το finalfour, όπου εκεί θα είναι όλα ανοιχτά.

Μαζί

Πόντο – πόντο πήγαιναν οι δύο ομάδες στις δύο πρώτες περιόδους, με τα Φανάρια να μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι με τον Μάριο Ονάσογλου να ξεσηκώνει την εξέδρα στο 1ο πεντάλεπτο, όπου με το καλημέρα είχε 10 πόντους με τους 6 από αυτούς να είναι έξω από τα 6.75. Ο Πανναξιακός όμως χθες δεν είχε διάθεση να παίξει με την τύχη του ματς και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ (15-16) λίγο πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου, που τελικά έγειρε με το μέρος του 20-23.

Η μάχη συνέχισε και στην 2η περίοδο με τους Χάρο και Οτουντζίδη να αναλαμβάνουν ρόλο στο σκοράρισμα και να φτάνουν το παιχνίδι στα μέσα της περιόδου στο 25-28, με τον ρυθμό να παραμένει αμείωτος και το 32-35 δύο λεπτά πριν την ανάπαυλα να διαμορφώνεται τελικά στην κόρνα του ημιχρόνου 35-39.

ΚαταιγιστικόςNAXOS SANTORINAIOS

Στο 2ο μέρος της αναμέτρησης ο Πανναξιακός παίρνει μπροστά μετά τα μισά της 3ης περιόδου και μέχρι το τέλος της χτίζει μία διαφορά 9 πόντων (47-56). Η ομάδα του Δημήτρη Δαμιανίδη φτάνει στην 4η περίοδο έχοντας περισσότερες δυνάμεις και λύσεις στον πάγκο της που της έδιναν την πολυτέλεια να έχει πάντα φρέσκια πεντάδα, εν αντιθέσει με τα Φανάρια που έδειχναν φανερά σημάδια κόπωσης, καθώς οι παίκτες που σήκωσαν όλο το βάρος φάνηκε ότι δεν μπορούσαν πλέον να προσφέρουν περισσότερα. Έτσι ο Πανναξιακός 4’ και 20’’ πριν το τέλος πετυχαίνει ένα μαγικό 20-0 (47-76) και εδραιώνει μία μεγάλη νίκη με διαφορά 29 πόντων, ίσως την μεγαλύτερη διαφορά που έχει σημειωθεί σε ματς μεταξύ των δύο ομάδων, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 53-82.

NAXOS XROMATA PANTELIAS 250 NEWΠοιότητα

Ο Πανναξιακός με την εμφάνιση του αυτή απέναντι σε ένα από τους κύριους συνδιεκδικητές του τίτλου απέδειξε έμπρακτα πως φέτος είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ η ποιότητα και το βάθος πάγκου που διαθέτει του επιτρέπει άνετα να συγκαταλέγεται μέσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν επί ίσοις όροις την άνοδο στην Γ’ Εθνική. NAXOS XROMATA PANTELKO 250 NEW

Από την άλλη πλευρά τα Φανάρια, αν και προερχόταν από τη μεγάλη νίκη της πρώτης αγωνιστικής μέσα στη Σαντορίνη έδειξαν πάθος, αλλά όταν τα πόδια βάρυναν δεν υπήρχαν απαντήσεις και λύσεις από τον πάγκο. Φυσικά ως δικαιολογία μπορεί να αναφερθεί ότι σήμερα η ομάδα της ορεινής Νάξου μετρούσε τις απουσίες των Βενιέρη και Γιώργου Χάρου, να λείπει ιδιαίτερα σε πολλά σημεία του αγώνα, όπου οι γηπεδούχοι ήθελαν λύσεις κοντά στο καλάθι.

ΑΠΑΣ Φανάρια - Πανναξιακός     53 - 82

Διαιτητές: Ισιγώνης - Κιουλάφας

Δεκάλεπτα: 20-23, 15-16, 12-17, 06-26

ΑΠΑΣ τα Φανάρια (Β. Πεταλάς): Προμπονάς 2, Χουζούρης 4 (1), Μανδηλαράς Μ. 2, Κώτσος, Πουγκακιώτης, Μανδηλαράς Δ., Ωνάσογλου Μ. 17 (4), Χάρος Ν. 21 (3), Γιαμούρης 1, Βουτυρόπουλος 2, Ματσούκας, Μελάς 4.

Πανναξιακός (Δ. Δαμιανίδης) : Πολίτης 14 (2), Μαγγιώρος, Καλαβρός 4, Βασιλάκης, Παναγιωτίδης 8 (1), Μάκαρης, Κατσαρός 10, Γκιέργκι 3 (1), Τσεκλένης 6 (1), Μυλωνάς 9 (1), Σκούταρης 14 (2), Οτουντζίδης 14 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

NAXOS OMERTA MAKRI

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares