Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2014 18:08

ΕΣΚΚ: Εμείς προτείναμε το Κύπελλο!

Διευκρινιστική επιστολή με αφορμή το χθεσινό μας δημοσίευμα σχετικά με τον θεσμό του Κυπέλλου εξέδωσε το Δ.Σ. της ΕΚΚΚ.

Η Ένωση του Μπάσκετ προφανώς θίχθηκε από την πληροφορία που έφτασε σε εμάς μέσω της διοίκησης του ΑΠΑΣ τα Φανάρια και γράφτηκε στο άρθρο και η οποία ανέφερε ότι η 1η πρόταση για τον θεσμό του Κυπέλλου έχει γίνει από το σωματείο της ορεινής Νάξου στην γενική συνέλευση του 2013.

Μάλιστα στην ίδια ανακοίνωση, η ένωση αοριστολογώντας αναφέρει ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που διοργανώνει τον θεσμό του Κυπέλλου, χωρίς όμως να δίνει περεταίρω πληροφορίες.

Στην τελευταία παράγραφο της ανακοίνωσης υπάρχει συμβουλή - υπόδειξη με την οποία μας υποδεικνύεται ο τρόπος που θα πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας… ευχαριστούμε για την υπόδειξη και την συμβουλή σας.

Η ανακοίνωση

Ως μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΚΚ και κάποιων εξ ημών της επιτροπής Κυπέλλου ΕΣΚΚ, διαβάσαμε με μεγάλη μας έκπληξη χθες στο sportcyclades ότι ο θεσμός Κυπέλλου αποφασίστηκε ύστερα από πίεση του ΑΠΑΣ Φανάρια και άλλων σωματείων και ότι γίνεται πρώτη φορά στις Κυκλάδες. Για να μην τρέφουν κάποιοι αυταπάτες, σας ενημερώνουμε ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε στη Γ.Σ. της ΕΣΚΚ της 1η Φεβρουαρίου 2014, μετά από εισήγηση μελών του ΔΣ και ομόφωνη συμφωνία σωματείων και Δ.Σ. της ΕΣΚΚ και χωρίς καμία άλλη πίεση, με σκοπό να υπάρχουν περισσότερα παιχνίδια στην κατηγορία Ανδρών και να φέρουμε περισσότερο κόσμο στα γήπεδα. Η μόνη σχέση που είχε ο ΑΠΑΣ με αυτό είναι ένα έγγραφο με προτάσεις που έστειλε ο στις 28/8/2014 με αρ. πρωτ. 119, μεταξύ άλλων πρότεινε και Final 8 για το θεσμό του Κυπέλλου, κάτι το οποίο είχε ήδη αποφασιστεί 7 μήνες πριν και οριστεί και τριμελής επιτροπή (από τον Φεβρουάριο), όχι ως Final 8 αλλά με τη μορφή της προκήρυξης που έχετε ήδη λάβει και η οποία αποφασίστηκε μετά από επαφές της επιτροπής Κυπέλλου και του Δ.Σ.

Συνεπώς ο θεσμός δεν αποφασίστηκε εξαιτίας κάποιας "πίεσης", ούτε και της "συγκεκριμένης πρότασης που είχε κάνει ο ΑΠΑΣ", όπως λανθασμένα αναφέρετε στο άρθρο σας αλλά ομόφωνα, με προτάσεις της ορισμένης από το Δ.Σ. επιτροπής Κυπέλλου και με σκοπό την ανάπτυξη του αθλήματος. Άλλωστε αυτό φαίνεται και από τη μορφή που θα έχει ο θεσμός, που δεν συμφωνεί με την πρόταση Final 8.

Επίσης, για όσους ασχολούνται πολλά χρόνια με το μπάσκετ, δεν είναι η πρώτη φορά που θεσμοθετείται Κύπελλο. Καλό λοιπόν θα είναι, πριν ανεβάσετε κάποια είδηση, να τη διασταυρώνετε με τους άμεσα εμπλεκόμενους.

Το Δ.Σ. της ΕΣΚΚ

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΕΡΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ               ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares