Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014 16:07

24 ώρες για το μεγάλο τελικό του τοπικού πρωταθλήματος στην Πάρο

Τέλειωσαν τα ψέματα και για φέτος… Μετά από ένα «Μαραθώνιο» 34 αγώνων (αριθμός μεγαλύτερος κι από το σύνολο των αγώνων του επίσημου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης των Κυκλάδων…)

και παρά τις πολλές αντιξοότητες λόγω της έλλειψης Κλειστού Γυμναστηρίου, αλλά και της ύπαρξης μόνο ενός κατάλληλου ανοιχτού γηπέδου και αυτό στη «μακρινή» Μάρπησσα… έφτασε η ώρα της ανάδειξης του Πρωταθλητή…!!!

sxediagramma21-6-2014

Στο Μεγάλο Τελικό της αυριανής ημέρας - Κυριακή 22/06 21:00 θα αναμετρηθούν οι δύο κατά γενική ομολογία πληρέστερες ομάδες της φετινής διοργάνωσης…. Baystoleros εναντίων Ραμολιμέντων λοιπόν!

aop-omadiki-20-6-2014

Μετά την περυσινή τους απουσία από τον Τελικό, οι Baystoleros (ΑΟΠ) επιστρέφουν και μάλιστα διεκδικώντας το τρόπαιο με αξιώσεις… Οι μικροί του ΑΟΠ εμφανίζονται φέτος πιο ώριμοι έχοντας μία χρονιά επιπλέον στα πόδια τους, αλλά και την προσθήκη του εφήβου Σκιαδά Μ. που επέστρεψε από την Αθήνα και το εφηβικό του Πανιωνίου. Παράλληλα η ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά και στο ζωγραφιστό… αφού προσέθεσε στο δυναμικό της τους Σαρρή Ν. και Σφακιανό Η., αμφότεροι πρωταθλητές τη περυσινή χρονιά με τους Anorymous… Σημαντικό παράγοντα αποτελεί και η εφετινή παρουσία του ΑΟΠ στο Κυκλαδίτικο Πρωτάθλημα, με τα περισσότερα από τα μέλη των Baystoleros να είχαν κάποιες συμμετοχές στους επίσημους αγώνες καθώς και συχνότερες προπονήσεις όλη τη σεζόν! Ο Coach Καζακίδης, ο οποίος επίσης εμφανίζεται σε καλύτερη φυσική κατάσταση έχοντας προπονηθεί για ένα διάστημα φέτος με την ομάδα του Πανναξιακού, ελπίζει ότι ο Σκιαδάς Μ. δε θα είναι επηρεασμένος από ένα μικροτραυματισμό που είχε στον ημιτελικό, ενώ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με διάθεση για συνεχές pressing για να κουράσει και να οδηγήσει σε λάθη τους «γηραιότερους» παίκτες των αντιπάλων….!!!

ramolimenta-13-6-2014-1

Έτερος φιναλίστ τα Ραμολιμέντα… Ο αρχηγός των περυσινών πρωταθλητών Anorymous Γκουρογιάννης Ν. συνέπραξε φέτος με έναν από τους παλαιούς μπασκετ-ανθρώπους του νησιού, τον Τρυφωνόπουλο Δ. – αρχηγό των «Τσακ Νορίς» πέρυσι – κι έτσι οι δύο παίκτες-προπονητές δημιούργησαν ένα σύνολο το οποίο μας επιφύλασσε όλη τη χρονιά εκπλήξεις… Ομάδα με πλούσιο ρόστερ, εμφάνιζε κάθε αγωνιστική και διαφορετική εικόνα κατεβαίνοντας συνεχώς με διαφορετική σύνθεση, όμως «σοβάρεψε» εν όψει playoff και μείωσε το rotation κατά τη διάρκεια των αγώνων στηριζόμενη πλέον στα πιο βαριά της όπλα! Στη ρακέτα δεσπόζει η παρουσία του Κλεφτόγιαννη Τάκη, ο οποίος εκτός από τον περυσινό του συμπαίκτη Τσαντάνη Μ., έχει τη βοήθεια του ανεβασμένου το τελευταίο διάστημα Γκουρογιάννη Ν. καθώς και του φετινού αποκτήματος Χατζάρα Γ. Νέα παρουσία και στην περιφέρεια… όπου δίπλα στον - κυρίως δημιουργικό - playmaker Μαυρομάτη ΣΠ. προσετέθη ο «Θεσσαλονικιός» Πιλάτος Σ. που εκτός από την οργάνωση του παιχνιδιού έχει έφεση και στο σκοράρισμα… Μαύρης Β. και Σταματόπουλος Δ. συμπληρώνουν τις βασικές επιλογές για την περιφέρεια των Ραμολιμέντων, τα οποία συνήθως βρίσκουν βοήθειες και από τους υπόλοιπους παίκτες της δωδεκάδας…

Ελπίζουμε λοιπόν τα δούμε ένα όμορφο παιχνίδι με έντονα στοιχεία ντέρμπυ…

Νωρίτερα, στις 19:00 θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός μεταξύ Νάουσας και Μάρπησσας… Δύο ομάδες που απέδωσαν κατά διαστήματα πολύ όμορφο μπάσκετ αναμένεται να δώσουν και μία ενδιαφέρουσα τελευταία παράσταση... χωρίς να αδιαφορούν για το να κλείσουν τη χρονιά με μία νίκη γοήτρου με έπαθλο τη Τρίτη θέση!

Διαγωνισμοί τριπόντων και καρφωμάτων…

Μεταξύ των δύο τελικών θα διεξαχθούν και οι διαγωνισμοί καρφωμάτων και τριπόντων (έως δύο συμμετέχοντες από κάθε ομάδα), ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το γιορτινό κλίμα που θέλουν όλες οι ομάδες να δοθεί στη λήξη του Πρωταθλήματος…

Επισημότητα και από πλευράς Διαιτησίας!

kioulafas-papadimitropoulos-2014

Και τους δύο τελικούς θα διευθύνει το ζευγάρι του τελικού του Κυκλαδίτικου Πρωταθλήματος Ανδρών, ο αξιολογημένος Κος Παπαδημητρόπουλος Κωνσταντίνος, ο οποίος αναμένεται από Σαντορίνη, μαζί με τον Κο Κιουλάφα Μάριο.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares