Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 07:42

Στην 2η θέση του ομίλου οι Κορασίδες της Ερμούπολης

Μια ονειρεμένη πορεία για την ομάδα των κορασίδων του ΑΟ. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ έκλεισε χτες με τρεις στις τέσσερις νίκες.

Η ομάδα του Αντρέα Μαύρου κατέλαβε την δεύτερη θέση στον όμιλο μας μια θέση που δεν έχει πετύχει καμία άλλη ομάδα τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο ανάπτυξης. Να σημειώσουμε εδω οτι οι αγώνες ήταν για την  Β' φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Στο σημερινό παιχνίδι ο προπονητής της ομάδας δεν περίμενε να νικήσουν τα κορίτσια παρά μόνο να κάνουν μια αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που αποτελούταν από παίκτριες που αγωνίζονται στην εθνική πανκορασίδων και κορασίδων. Οι κοπέλες προσπάθησαν αρκετά αλλά ηττήθηκαν με 23-68 με το ημίχρονο να κλείνει στο 7-32.

Όπως μας δήλωσε ο κος Μαύρος είναι πολύ ευχαριστημένος τόσο από τα κορίτσια όσο και από τα αγόρια. Ειδικά από τα κορίτσια δεν περίμενε να κάνουν τρεις  νίκες αλλά με συστηματική δουλεία στις προπονήσεις, την υπομονή και το πείσμα των κοριτσιών έφερε το αποτέλεσμα αυτό.

Όσο για τα αγόρια σήμερα έκαναν εκπληκτικό παιχνίδι απέναντι στην πρωταθλήτρια του ομίλου μας ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Παρ όλη την ήττα με 58-47 ο προπονητής ήταν ευχαριστημένος απο την εμφάνιση των παιδιών και αν δεν είχαν γίνει κάποια λάθοι απο κάποιους παίκτες ίσως να είχαν πάρει και το ροζ φύλλο του αγώνα και να είχαν κάνει την έκπληξη του Β' γύρου.

Εδώ να σημειώσουμε οτι σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος υπήρχαν διάφοροι προπονητές μεγάλων ομάδων που παρακολουθούσαν παίκτες και κάποιοι απο αυτούς έχουν ζητηθεί ήδη από τον προπονητή Αντρέα Μαύρο.

Εμείς σαν sportcyclades θα θέλαμε να συγχαρούμε την ομάδα και τον προπονητή τους και τους ευχόμαστε περισσότερες νίκες σε μελλοντικούς αγώνες και καλή επιτυχία με τις εθνικές ομάδες.

*Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κο Μαύρο που για δύο αγώνες των παίδων με είχε βοηθό του βλέποντας τον αγώνα από τον πάγκο της ομάδας

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares