Σάββατο, 05 Απριλίου 2014 14:29

Νίκη για τους Ιπτάμενους της Σαντορίνης

Νίκησε η ομάδα του Αεροπορικού Αποσπάσματος Σαντορίνης & πέρασε στα Ημιτελικά του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Πολεμικής Αεροπορίας Νίκησε η ομάδα του Αεροπορικού Αποσπάσματος Σαντορίνης & πέρασε στα Ημιτελικά του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Πολεμικής Αεροπορίας

Στο κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. την Παρασκευή 04/04/2014 στις 10:00  πραγματοποιήθηκε ο Προημιτελικός αγώνας Καλαθοσφαίρισης του Πρωταθλήματος Πολεμικής Αεροπορίας μεταξύ των ομάδων του Αεροπορικού Αποσπάσματος Σαντορίνης και του Δ.Α.Υ. Αθηνών

 Η ομάδα του Αεροπορικού Αποσπάσματος Σαντορίνης πήρε την μεγάλη νίκη και το εισιτήριο που οδηγούν στην τετράδα της Ημιτελικής φάσης του θεσμού κερδίζοντας την αξιόμαχη και σκληροτράχηλη όπως αποδείχτηκε ομάδα του Δ.Α.Υ με σκορ 67 – 54.

 Η ομάδα του Αεροπορικού Αποσπάσματος Σαντορίνης  μπήκε ποιό δυνατά στο παιχνίδι στο 1ο δεκάλεπτο καταφέρνοντας να επιβάλει τον ρυθμό της και να βρίσκεται μπροστά στο κλείσιμο της περιόδου με το σκορ στο 18 – 09 υπέρ της.

 Όμως στην επανάληψη της 2ης Περιόδου η ομάδα του Δ.Α.Υ. έδειξε να ξυπνάει και έκανε την αντεπίθεση της μπλοκάροντας με την σκληρή της άμυνα τους του παίκτες του Αεροπορικού Αποσπάσματος Σαντορίνης που υπέπεσαν σε αρκετά λάθη και νευριασμένες επιλογές στην επίθεση της.

‘Όμως η ομάδα του Αεροπορικού Αποσπάσματος Σαντορίνης κατάφερε και κράτησε μια μικρή διαφορά +4 πόντους στο κλείσιμο του ημιχρόνου και το σκορ στο 31 – 27.

 Η 3η Περίοδος πραγματικά ήταν η καλύτερη αγωνιστικά αφού οι δύο ομάδες παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό μπάσκετ πετυχαίνοντας αρκετούς πόντους  εκατέρωθεν δείχνοντας στο λίγο φίλαθλό κοινό που βρέθηκε απόψε το πρωί στις κερκίδες του κλειστού Γυμναστηρίου του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. πόσο πολύ ήθελαν την νίκη και το εισιτήριο που οδηγούσε στην  ημιτελική φάση του θεσμού του Πρωταθλήματος Αεροπορίας.

Η 3η Περίοδος έκλεισε με μία διαφορά + 5 υπέρ του Αεροπορικού Αποσπάσματος Σαντορίνης με σκορ 51 – 46.

 Η 4η και τελευταία περίοδος ήταν και η καθοριστική για την ομάδα του .

Αεροπορικού Αποσπάσματος Σαντορίνης που κατάφερε και έμεινε συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της κυρίως στην άμυνα της κατάφερε να χτυπήσει αρκετές φορές στο ελεύθερο γήπεδο που τα έκανε καλάθια παίρνοντας αρκετούς πολύτιμούς πόντους αυξάνοντας την διαφορά από τους αντιπάλους τους παίκτες του ΔΑΥ που φάνηκε ότι στα τελευταία λεπτά του αγώνος είχαν μείνει από σωματικές δυνάμεις.

 Έτσι ήρθε η μεγάλη νίκη για το Αεροπορικό Αποσπάσματος Σαντορίνης με +13 πόντους και με τελικό σκορ 67 – 54 . 

Δίκαια πήρε το εισιτήριο μετά την πολύ καλή της σημερινή εικόνα η ομάδα του Αεροπορικού Αποσπάσματος Σαντορίνης και δίκαια  πέρασε στις 4ης Καλύτερες ομάδες της Ελλάδος όπου θα διεκδίκηση για μια ακόμα χρονιά επάξια το τίτλο του Πρωταθλητή της Πολεμικής Αεροπορίας. 

 Να θυμίσουμε ότι πρόπερσι ομάδα του Αεροπορικού Αποσπάσματος Σαντορίνης έχασε στον μεγάλο Τελικό το Πρωτάθλημα Πολεμικής Αεροπορίας που έγινε στην Πάτρα στον πόντο.

Περίοδοι Αγώνος.: ( Α 18 – 09, Β 13 – 18, Γ 20 – 19 Δ 16 - 08 )

Σκορ Αγώνος: 67 - 54

Αεροπορικό Απόσπασμα Σαντορίνης (Γκούφας Γ.): Μιχαλέλης Π., Καραπτσιάς Γ., Χάιτας Η., Κατηκαρίδης Δ., Χουντής Ε., Μπαλογιάννης Χ., Κατσίπης Ν., Μακρυγιάννης Γ., Παγανιάς Κ., Στρατόπουλος ., Καλλούς Λ (C)., Κουρκοβέλης.

Σκόρερ: Μιχαλέλης Π. 19 (1) , Καραπτσιάς Γ. 15 (2), Κατηκαρίδης Δ. 15, Στρατόπουλος 6 , Καλλούς Λ. 5 , Μπαλογιάννης Χ. 4 , Παγανιάς Κ. 3. 

Δ.Α.Υ ( Δουνδουλάκης): Καρανικόλας , Σταυρουλάκης , Σκουφιάς , Κοκολάκης , Καραμπαίδας (C) , Ρίγγας , Χατζηδημητρίου , Καραβάνους , Φιλοκώστας , Στρατής .

Σκόρερ: Φιλοκώστας  21 (3) , Χατζηδημητρίου  15 (2) , Καραμπαίδας 12 ,

Σκουφιάς 6 .

Διαιτητές :  Παπαδημητρόπουλος Κ. –  Κλαδιανός Α.

Φωτογραφίες εδώ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares