Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014 20:22

Τραγωδία στη Λέσβο

Ανείπωτη τραγωδία στην αθλητική οικογένεια της Λέσβου λίγες ημέρες μετά τον άδικο χαμό του Παναγιώτη Σαλταμάρα (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που απεβίωσε τον περασμένο Νοέμβριο ενώ έπαιζε σε αγώνα βετεράνων).

Ο 35χρονος μπασκετμπολίστας του Παγγεραγωτικού Στρατής Τραντάλης έχασε τη ζωή του από καρδιακή ανακοπή το βράδυ της Παρασκευής κι ενώ αγωνίζονταν στο παιχνίδι Παλλεσβιακού – Παγγεραγωτικού (τοπικό πρωτάθλημα Λέσβου) στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Νεάπολης.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο. Αμέσως έτρεξαν δίπλα του οι παράγοντες της ομάδας του αλλά και φίλαθλοι από την εξέδρα για να του προσφέρουν τις όποιες ιατρικές βοήθειες μπορούσαν ενώ παράλληλα κάλεσαν και ασθενοφόρο.

Οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ του παρείχαν αμέσως οξυγόνο και τον παρέλαβαν για να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όμως δεν άντεξε και εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο «Βοστάνειο» βυθίζοντας σε πένθος την αθλητική και όχι μόνο κοινωνία του νησιού… Στη σορό του άτυχου 35χρονου θα γίνει νεκροψία νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares