Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2013 22:30

Ντέρμπι με φόντο την κορυφή

Ένα κορυφαίο ματς που εκκρεμεί από την 2η αγωνιστική του β΄ομίλου στο Μπάσκετ Ανδρών θα γίνει το Σαββάτο 7/12 στις 16:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ. Εκεί θα συναντηθούν ο Πανιώνιος Σαντορίνης και ο κάτοχος του περσινού τίτλου Πανναξιακός.

Χωρίς προβλήματα

Η ομάδα του Πανιώνιου αναμένεται να παρουσιαστεί πλήρης, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, με τον προπονητή Κώστα Αξιώτη να βλέπει το οπλοστάσιο του γεμάτο και «ετοιμοπόλεμο» γι΄αυτό το τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Στόχος του Πανιωνίου φυσικά θα είναι η νίκη που θα του δώσει το μεγάλο πλεονέκτημα να γίνει το αφεντικό του Β’ ομίλου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, ο Πανιώνιος στο πρώτο του παιχνίδι που είχε πραγματοποιηθεί στη Νάξο πριν ένα μήνα ακριβώς είχε πάρει μια πολύ σπουδαία νίκη κόντρα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο τον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια (54 – 61), ο οποίος μάλιστα τη σεζόν 2011-2012 ήταν ο πρωταθλητής Κυκλάδων. Το ιδανικό ξεκίνημα όπως γίνεται αντιληπτό έχει φέρει προσδοκίες για υψηλούς στόχους, που δικαιωματικά έχει βάλει για φέτος η ομάδα της Σαντορίνης.

Η ομάδα του Πανιώνιου θα παίξει για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της Σαντορίνης μετά την ένωση των δύο Μπασκετικών Συλλόγων του νησιού. ‘Έτσι οι μπασκετόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη νέα ομάδα και να παρακολουθήσουν πραγματικά ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι πολύ πιθανό να είναι από αυτές που θα διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο του Πρωταθλητή Κυκλάδων στις ΕΣΚΚ.

Ενισχυμένοι

Από την άλλη μεριά η έμπειρη στον θεσμό ομάδα του Πανναξιακού θα πάει στη Σαντορίνη σαφώς πιο ενισχυμένη σε σχέση με την περσινή χρόνια, καθώς σε αυτήν έχουν προστεθεί νέες σημαντικές μεταγραφές, με παίκτες που έχουν μεγάλη εμπειρία, παίζοντας στο παρελθόν σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Έτσι όπως και ο κύριος Αξιώτης, έτσι και ο έμπειρος Δημήτρης Δαμιανίδης θα έχει στα χέρια του σημαντικά εργαλεία, που μαρτυρούν ένα δυνατό ματς.

Η Ομάδα του Πανναξιακού το περασμένο μήνα στο ένα και μοναδικό αγώνα που έχει δώσει μέχρι τώρα στο δρόμο για το φετινό στέμμα του Πρωταθλητή της ΕΣΚΚ στο Μπάσκετ είχε κερδίσει άνετα στη Σύρο την ομάδα του Α.Ο. Πάρου με σκορ 73–50.

Με την στήριξη του κόσμου

Τζάμπολ στη μεγάλη μπασκετική μονομαχία θα δοθεί το απόγευμα του Σαββάτου (7/12) στις 16:30 στο κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ στη Σαντορίνη, όπου μέσα στο παρκέ οι παίκτες αναμένεται να δώσουν μεγάλες μάχες, αλλά και στη σκακιέρα των δύο προπονητών θα παιχτεί πιστεύουμε ένα από τα καλύτερα και πιο συναρπαστικά παιχνίδια της φετινής αγωνιστικής του Β’ Ομίλου.

Η Διοίκηση του Πανιώνιου Σάντο ελπίζει σε ένα κατάμεστο από κόσμο ΔΑΠΠΟΣ και καλεί τον κόσμο του νησιού να ενισχύσει τις προσπάθειες των παικτών.

Αυτή τη στιγμή οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας από 2 βαθμούς, με έναν αγώνα λιγότερο από τον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια που είναι στη πρώτη θέση 3 βαθμούς και την ομάδα του Α.Ο. Πάρου που έχει 2 βαθμούς σε 2 αγώνες.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares