Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 17:04

Στη Νάξο ο Ράφα Ναδάλ. Συγκλονισμένος από τη συνάντηση ο προπονητής τένις, Μάνος Μανωλάς

«Μοναδική στιγμή... Του είπα ότι είμαι προπονητής τένις στην Νάξο και ότι θα ήταν μεγάλη μου χαρά να βγάζαμε μια φωτογραφία! Μου είπε αμέσως ναι»... είπε, μιλώντας στο S.C. «τρελαμένος» από χαρά ο προπονητής του Naxos Tenis Club, Μάνος Μανωλάς για τη τυχαία συνάντηση που είχε με τον Ράφα Ναδάλ στη Νάξο.

Μετά τη Φολέγανδρο, ο Ναδάλ συνεχίζει την κρουαζιέρα του στις Κυκλάδες, με τη Νάξο και πλέον ο επόμενος σταθμός θα είναι η Μύκονος.

Πάντως, ο Μάνος Μανωλάς είδε στο πρόσωπο του μεγάλου πρωταθλητή και κορυφαίου Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιου πρωταθλητή έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων. Συγκεκριμένα είπε: «Αφού βγάλαμε τη φωτογραφία του είπα ευχαριστώ για τα όσα έχει προσφέρει στο άθλημα που αγαπάμε, το τένις . Σαν να ντράπηκε λίγο... χαμογέλασε και σκυφτός, είπε ευχαριστώ πολύ γι αυτό που είπες. Του πρότεινα αν ξανά έρθει στη Νάξο να επισκεφθεί το Naxos Tennis Club και απάντησε: Μακάρι...»

Κρατάμε δύο πράγματα από την επίσκεψη του Ναδάλ στα νησιά μας. Το πρώτο είναι ότι μόνο η παρουσία του, ίσως βάλει κάποια παιδιά στον αθλητισμό και δη στο Τένις. Το δεύτερο είναι ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με το άθλημα όπως ο Μάνος, σίγουρα κερδίζουν πολλά από τέτοιου είδους συναντήσεις.

Εε... δεν είναι και λίγο να γίνεσαι δέκτης της αύρας ενός αθλητή που έχει κερδίσει τα πάντα και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου! 

2023 08 04 25

 

Κατηγορία ΤΕΝΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares