Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012 08:29

1ο περιφερειακό πρωτάθλημα τέννις junior Ν. Αιγαίου με την συμμετοχή του ΟΑ Σύρου

oa syrou paidia 27-6-2012

Το τριήμερο   22-23-24/06/2012 διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το 1ο περιφερειακό πρωτάθλημα τέννις junior Ν. Αιγαίου που διοργάνωσε ο Ροδιακό όμιλος Αντισφαίρισης.

Η συμμετοχή  αθλητών από τα διάφορα νησιά ήταν πολύ μεγάλη και άφησε ιδιαίτερα ικανοποιημένους τους διοργανωτές μα και τους υπεύθυνους της περιφέρειας που ήταν οι βασικοί χορηγοί της διοργάνωσης.

Ο περιφερειάρχης Κος Μαχαιρίδης ο οποίος έκανε και της απονομές υποσχέθηκε να επαναληφθεί και του χρόνου το πρωτάθλημα σε κάποιο άλλο νησί και να γίνει θεσμός.

Ο όμιλός μας συμμετείχε στο πρωτάθλημα με ομάδα 11 παιδιών από διάφορες ηλικίες, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον προπονητή τους, τον αντιπρόεδρο του ομίλου Κο ΚΟΚΚΟΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ αλλά και τους γονείς τους . Όλα τα παιδιά έκαναν σπουδαία παιχνίδια και πήραν θέσεις στους καλύτερους 16 και 8 του πρωταθλήματος.

Ο μικρός της παρέας ο ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Α10) αλλά και η ΝΟΜΙΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ (Κ14) κατάφεραν και πήραν την τρίτη θέση στην κατηγορία τους .

Τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας που αγωνίστηκαν και άφησαν πολλές υποσχέσεις ήταν: ο ΚΟΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ, ο ΡΗΓΟΥΤΣΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΛΟΥΚΑΣ, ο ΤΟΚΜΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ, η ΚΟΚΚΟΡΗ ΕΙΡΗΛΕΝΑ, η ΝΟΜΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ο ΜΕΓΑΛΑΚΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ο ΜΕΓΑΛΑΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ και ο ΣΑΒΡΑΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ.

Ο όμιλος μας του εύχεται καλή συνέχεια και πολλές πολλές νίκες.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και κυρίως τον Περιφερειακό Σύμβουλο υπεύθυνο για θέματα αθλητισμού Κο ΓΡΥΠΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΗ για την πολύτιμη βοήθεια τους.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

syros RAOYZAIOS new14

Κατηγορία ΤΕΝΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares