Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 15:36

Για διάκριση και βαθμούς στο Πανελλήνιο

Ο Πανναξιακός με πέντε αθλητές και ο Ναξιακός με έναν θα εκπροσωπηθούν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (20-21 Ιουλίου) στο ΟΑΚΑ.

Οι Παμπαίδες και Παγκορασίδες αποτελούν παρελθόν καθότι ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και στη Νάξο ελπίζουν ότι η ατυχία που έπληξε τους μικρούς δεν θα χτυπήσει και τους μεγάλους.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών / Γυναικών και οι δύο ομάδες της Νάξου (Πανναξιακός και Ναξιακός) θα εκπροσωπηθούν από έξι αθλητές. Ο στόχος σίγουρα θα είναι να κατακτηθεί κάποιο μετάλλιο, κάτι που έχει να γίνει από το 2007-2008, όταν τότε η Δήμητρα Ντόβα μα τα χρώματα του Πανναξιακού είχε κατακτήσει ασημένιο και χρυσό, σε 200 και 400 μέτρα αντίστοιχα.

Η ομάδα του Πανναξιακού, που θα συνοδεύετε από τον ίδιο τον Πρόεδρο του σωματείου Πλάτων Τομπά, θα έχει και την μεγαλύτερη αποστολή καθώς θα έχει Πέντε αθλητές. Τον Δημήτρη Μανδηλαρά που θα πάρει μέρος στο δέκαθλο, τον Κώστα Αναστασίου που θα πάρει μέρος στα 400 μέτρα μετ' εμποδίων και τους Μ. Κωνσταντά και Χρ. Κόκλα που θα τρέξουν 100 και 200 μέτρα, στις ταχύτητες δηλαδή. Μάλιστα οι τρεις τελευταίοι προπονούνται στην Αθήνα υπό την επίβλεψη του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή στις ταχύτητες Στράτο Βασιλείου, έναν από τους κορυφαίους σπρίντερ στην ιστορία του αθλήματος. Μάλιστα, η συγκεκριμένη τετράδα θα πάρει μέρος και στην μικρή σκυταλοδρομία 4χ100 και στόχος είναι να μπορέσει να πάρει έστω κι έναν βαθμό. Στην αποστολή θα είναι και ο Ασημιανάκης, ο οποίος εάν συντρέξουν λόγοι θα είναι πανέτοιμος να αντικαταστήσει κάποιον αθλητή στην ομάδα της σκυταλοδρομίας.

Αυτό που προβληματίζει είναι η αδυναμία γνώσης του επιπέδου των άλλων ομάδων που θα κατέβουν στους αγώνες. Ο Πανναξιακός ελπίζει να πάρει μετάλλιο με τον Αναστασίου ενώ ο Μανδηλαράς αν και προκάλεσε έκπληξη η συμμετοχή του στο συγκεκριμένο αγώνισμα (δέκαθλο) έχει στο βαρύ βιογραφικό του το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2002 ως έφηβος. Άρα ξέρει τη.. Διαδρομή. Όσο για τον Ναξιακό; Θα εκπροσωπηθεί από τον Νίκο Γρυλλάκη, ο οποίος επίσης θα πάρει μέρος στο δέκαθλο μαζί με την Μανδηλαρά και όπως δήλωσε ο αθλητής του Πανναξιακού στην εφημερίδα "Κυκλαδική" «ο Νίκος ήταν αυτός που με έπεισε να πάρω μέρος στο δέκαθλο. Αρχικά με την προτροπή «να γυμναζόμαστε μαζί» και τώρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο μέσα από μία δύσκολη προετοιμασία καθώς εδώ στη Νάξο δεν έχουμε πχ. δυνατότητα προπόνησης για το επί κοντώ. Ελπίζω όμως ότι όλοι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να βελτιώσουμε τις επιδόσεις μας»

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares