Τρίτη, 28 Μαΐου 2013 17:43

Μήλος: Σημαντικές διακρίσεις από Σαριδάκη, Δάμη και Καβαλιέρου στην Χαλκίδα.

Σημαντικές διακρίσεις από Σαριδάκη Μαρία (1η στο Στρατιωτικό πρωτάθλημα), Δάμη Χριστίνα (1η στους αγώνες αλμάτων) και Καβαλιέρου Μαρία 4η στην Χαλκίδα.

Σπουδαίες διακρίσεις και πρωτιές μας χάρισαν μέσα στο Σαββατοκύριακο τα χρυσά κορίτσια Σαριδάκη Μαρία και Δάμη Χριστίνα στους αγώνες στίβου που αγωνίσθηκαν στο Ναύπλιο και Καλλιθέα, αλλά εξίσου σημαντική και η 4η θέση της Καβαλιέρου Μαρίας στον κορυφαίο αγώνα της χρονιάς για την κατηγορία των mini.

Η Μαρία Σαριδάκη που υπηρετεί στο Λιμεναρχείο Μήλου ανήκει στον «Ελευθέριο Βενιζέλο» και προπονείται στο στάδιο Μήλο με τον πολύπειρο και καταξιωμένο σε παγκόσμιο επίπεδο Παναγιώτη Μαρκιανίδη επανέλαβε τον περσυνό της θρίαμβο και με επίδοση 5,55 στο άλμα σε μήκος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων στο Ναύπλιο κατέλαβε την 1η θέση για δεύτερη συνεχή χρονιά. Η ίδια αθλήτρια κατετάγη και 2η στα 100μ χάνοντας στο νήμα από την πρωταθλήτρια Ελλάδος Ανδριάννα  Φέρρα. Επίσης με εντυπωσιακή απόδοση βοήθησε την ομάδα του Λιμενικού να  τερματίσει στην 2η θέση στο αγώνισμα της σκυτάλης 4 χ 100.

milos-medousa-cafeΗ 13χρονη φετινή αποκάλυψη του Περικλή Καβαλιέρου Χριστίνα Δάμη που ανήκει στον ιστορικό Πανιώνιο Γ.Σ συνεχίζοντας την ξέφρενη φετινή πορεία που διαγράφει αγωνίσθηκε στο φεστιβάλ αλμάτων στο στάδιο Καλλιθέας και κατετάγη 1η στο αγώνισμα του μήκους ΠΚ Β΄ μπροστά από μεγάλα ονόματα του αγωνίσματος, αποσπώντας τα πλέον κολακευτικά σχόλια πολύ γνωστών προπονητών όπως ο Πομάσκι και ο Παπατώλης. Αξίζει να αναφέρουμε ότι την απονομή στην Δάμη (κύπελλο μετάλλιο) πραγματοποίησε ο παλιός Πρωταθλητής μας Σπύρος Βασδέκης.   Να επισημάνουμε ότι η Χριστίνα Δάμη έχει καταλάβει την φετινή χρονιά την 1η θέση στο μήκος σε αγώνες στίβου στην Λιβαδειά, την 1η στο μήκος στην Καλλιθέα, την 2η Στον Πειραία στο Τρίαθλο μεταξύ 123 αντιπάλων!!, την 3η στα     60μ στην Χαλκίδα και την 3η στα 150μ στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η 11χρονη Μαρία Καβαλιέρου κόρη και αθλήτρια του Π. Καβαλιέρου που ανήκει στον Πανιώνιο Γ.Σ αγωνίσθηκε στην Χαλκίδα στον καλύτερο αγώνα της χρονιάς με την συμμετοχή των κορυφαίων αθλητριών στο αγώνισμα του μήκους της κατηγορίας mini. Η Καβαλιέρου με εντυπωσιακή επίδοση 4,31 περιορίσθηκε στην 4η θέση πληρώνοντας την λανθασμένη έξοδο από το σκάμμα στο εντυπωσιακό μεγάλο της 1ο άλμα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τόσο η Καβαλέρου όσο και οι 3 πρώτες αθλήτριες στο παραπάνω αγώνισμα πέτυχαν τις καλύτερες επιδόσεις της χρονιάς.

Ο 11χρονος αθλητής των αποστάσεων Καβαλιέρος Μάνος αγωνίσθηκε στο Στάδιο Παλλήνης στα 1000μ ΠΠ Β αντιμετωπίζοντας αθλητές μεγαλύτερους κατά 2 και 3 χρόνια και με την πολύ καλή επίδοση για την ηλικία του 3,45 πέτυχε ατομικό ρεκόρ κερδίζοντας εμπειρίες κόντρα σε μεγαλύτερους και καταξιωμένους αθλητές.

Επόμενοι αγωνιστική δράση θα υπάρξει για τους παραπάνω αθλητές αλλά και για τους άλλους συναθλητές τους που γυμνάζονται μαζί υπό τις οδηγίες του Περικλή Καβαλιέρου και του Παναγιώτη Μαρκιανίδη την Κυριακή 2 Ιουνίου στο στάδιο της Μήλου σε αγώνες που διοργανώνει ο ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ.

 

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares