Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 13:49

Έλαβε τα εύσημα από τον ΣΕΓΑΣ και την Σοφία Σακοράφα ο Παμμηλιακός

Οι προσπάθειες και οι κόποι του προέδρου του Παμμηλιακού κ. Μιχάλη Βαμβακάρη και της διοίκησης αναγνωρίζονται στο υψηλότερο επίπεδο, καθώς με επιστολή που υπογράφει η πρόεδρος Σοφία Σακοράφα και ο γενικός γραμματέας Γιώργος Γιατρουδάκης, ο ΣΕΓΑΣ συγχαίρει τον σύλλογο της Μήλου για την προσφορά και την παρουσία που είχε στους 34ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες.

Η επιστολή:

segas sygxaritiria pammiliakos

Η σχετική ανακοίνωση του Παμμηλιακού 

Οι 34οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου αποτέλεσαν σημείο αναφοράς για το νησί μας και μία παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές αθλητών και αθλητριών.

Ήταν μία διοργάνωση που κέρδισε τα εύσημα από όλους. Η Μήλος μας για ακόμη μία φορά έβαλε τον πήχη ψηλά, καταφέρνοντας να δώσει την αίγλη που αρμόζουν στη μεγάλη αυτή διοργάνωση.

Ο Παμμηλιακός, ως σύλλογος που καλλιεργεί επί σειρά ετών τον Κλασικό Αθλητισμό συμμετείχε ενεργά στην διοργάνωση και φυσικά στους αγώνες με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών.

Η χαρά των αθλητών και των αθλητριών μας για τη συμμετοχή τους σε αυτούς τους αγώνες αποτελεί τη δική μας επιβράβευση, αφού ένας από τους στόχους μας είναι να βλέπουμε χαμογελαστά πρόσωπα, ανεξαρτήτως, νίκης, ήττας και αποτελέσματος. 

Η βράβευση από τον σύλλογο μας στην πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κυρία Σοφία Σακοράφα, αποτέλεσε μία μικρή αναγνώριση στα όσα έχει προσφέρει στον Κλασικό Αθλητισμό της Ελλάδας.

Για εμάς αποτελεί ύψιστη τιμή και αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλουμε ως σύλλογος, η συγχαρητήρια επιστολή προς τον πρόεδρο του συλλόγου μας, κύριο Μιχάλη Βαμβακάρη, την οποία υπογράφει η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κα. Σοφία Σακοράφα και ο Γενικός Γραμματέας, κύριος Γεώργιος Γιατρουδάκης.

Η προσπάθειες μας δε σταματούν. Αντιθέτως συνεχίζονται και εντείνονται, με τα καλύτερα να έρχονται, καθώς τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις που θα ανεβάσουν τον Μηλέικο στίβο ακόμα ένα επίπεδο.

Ευχαριστούμε όσους στηρίζουν το τμήμα στίβου.

Συνεχίζουμε... 

VAMVAKARIS SAKORAFA

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares