Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2023 22:18

Ο Γιάννης Μάρκος στον Στίβο του Παμμηλιακού (το πρόγραμμα των προπονήσεων)

Ο Γιάννης Μάρκος είναι η νέα προσθήκη στο τμήμα στίβου του Παμμηλιακού, το οποίο από τη δευτέρα (11/9) μπαίνει σε φουλ ρυθμού προπονήσεων.

Η ανακοίνωση:

Μετά τα αγωνιστικά τμήματα έχουν ξεκινήσει πριν έναν μήνα την προετοιμασία τους ενόψει Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου, ξεκινάνε την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου οι προπονήσεις και υπολοίπων  των τμημάτων του συλλόγου μας.

Ο πολύπειρος, με πολλές πανελλήνιες διακρίσεις προπονητής, Γιάννης Μάρκος θα ηγηθεί του τεχνικού επιτελείου του τμήματος στίβου, στο οποίο επίσης πόστο θα εχουν οι προπονητές μας, Πουλάκης Δημήτρης και Καβαλίερος Ιάκωβος.

Σας παραθέτουμε το πρόγραμμα των προπονήσεων, όπως και το λινκ των ηλεκτρονικών εγγραφών.
Κάνε την εγγραφή σου εδώ
https://forms.gle/UxrvrJxSzjomM8Bd7
*Με την ολοκλήρωση της εγγραφής λαμβάνετε αποδεικτικό email και το παιδί σας είναι ήδη εγγεγραμμένο στο τμήμα που επιθυμείτε.
Πληροφορίες - διευκρινήσεις: 694 691 6006.

Ο Γιάννης Μάρκος στις πρώτες του δηλώσεις, τόνισε:

«Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του προέδρου να βοηθήσω το σύλλογο και το συνδύασα με τη δουλειά μου στο σχολείο.

Στόχος μας είναι να φέρουμε όσα περισσότερα αγόρια και κορίτσια στον στίβο και να τους εμφυσήσουμε τον αγωνιστικό και το μαζικό πνεύμα του αθλητισμού, αλλά και το ευ αγωνίζεσθαι . Επίσης, να γυμναστούν και μέσα από την δουλειά στις προπονήσεις και τους αγώνες να αναδείξουμε κάποια ταλέντα»

Αναφορικά με τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες που θα γίνουν στο νησί, αλλά και την τοποθέτηση του ταρτάν στο στάδιο, ο Γιάννης Μάρκος, είπε: 

«Οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες αποτελούν σημαντικό κίνητρο για τους αθλητές που θα συμμετάσχουν, αλλά και τους φιλάθλους που θα τους παρακολουθήσουν. Αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις της χώρας και σίγουρα την μεγαλύτερη στο Αιγαίο. Θέλω να τονίσω πόσο σημαντική είναι η τοποθέτηση του ταρτάν στο στάδιο της Μήλου, καθώς θα αποτελέσει πόλο έλξης για τα παιδιά και ένα επιπλέον κίνητρο για να ασχοληθούν με τον αθλητισμό».

 

 

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares