Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 22:43

ΜΥΘΙΚΟΣ Τεντόγλου: ««Χρυσός» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου!

Σε ένα από τους πιο εντυπωσιακούς αγώνες μήκους τον τελευταίων ετών ο Μίλτος Τεντόγλου έγραψε ιστορία και αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στη διοργάνωση της Βουδαπέστης. Ο Ολυμπιονίκης με ένα άλμα στα 8,52 μ. κατέκτησε το μόνο χρυσό μετάλλιο που έλειπε από τη συλλογή του.

Αυτή τη στιγμή είναι εν ενεργεία πρωταθλητής σε παγκόσμιο (κλειστό και ανοικτό), ευρωπαϊκό (κλειστό και ανοικτό) και Ολυμπιονίκης.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ξεκίνησε την προσπάθειά του με ένα εντυπωσιακό άλμα στα 8,50 μ., ένα άλμα που «πάγωσε» τους αντιπάλους του και ενθουσίασε τους φίλαθλους και ιδιαίτερα τους συντοπίτες του πρωταθλητή μας, που ταξίδεψαν από τα Γρεβενά στη Βουδαπέστη για να δουν τον αγώνα του από κοντά και να τον χειροκροτήσουν.

Το 2ο άλμα του ήταν άκυρο και αμέσως μετά ο Γουέινι Πίνοκ με 8,50 μ. πέρασε στην πρώτη θέση καθώς είχε καλύτερο δεύτερο άλμα (8,40 μ.) από τον Έλληνα άλτη.

Η 3η προσπάθεια του αθλητή μας ήταν στα 8.39 μ. και η 4η άκυρη.

Το καλό άλμα όμως το φύλαγε για το τέλος.

Εκεί, με μία εντυπωσιακή τεχνική, ο «αέρινος» Μίλτος έφτασε τα 8,52 μ. και απλώς περίμενε την τελευταία προσπάθεια του Τζαμαϊκανού για να πανηγυρίσει το χρυσό μετάλλιο.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares